2777
2789
عنوان

یه طرف صورتم انگارچاق نمیشه

116 بازدید | 17 پست

یه طرفش چاق میشه یه طرفش نه

مسخره نکنینا .به خداراست میگم کسی هست مثل من باشه؟

توی عکس وفیلم میبینم ولی توی آینه نه.😐

لبخندم کجه .اونطرف صورتم که یکم چاقه،وقتی میخندم لبخندم کج میشه ☹️

یه طرف  پره ی بینیم گودهس یه طرفش نه  

وقتی میخندم خجالت میکشم 

یعنی ممکنه ازاول اینطوری باشم والان متوجه بشم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو طرف صورت هیچ کس صد در صد مثل هم نیست 

حالا این عدم تقارن تو بعضی ها بیشتره تو بعضی ها کمتر 

معمولا یه طرف بزرگ تر و به قول شما چاق تره که دلیلش بزرگ تر بودن استخوان های اون طرفه و این یه چیز عادیه مگر عدم تقارن خیلی زیاد که نیاز به مداخله ی پزشکی داره مثل فک کج

دو طرف صورت هیچ کس صد در صد مثل هم نیست حالا این عدم تقارن تو بعضی ها بیشتره تو بعضی ها کمتر معمولا ...

من هرکی رو دیدم قرینه س.

نمیدونم والا انگاریه طرف صورتم بااون یکی طرف خیلی فرق میکنه.انگاردوتاآدم متفاوت😭

من هرکی رو دیدم قرینه س. نمیدونم والا انگاریه طرف صورتم بااون یکی طرف خیلی فرق میکنه.انگاردوتاآدم مت ...

خیر قرینه نیست فقط شما متوجه نمیشید 

حتی یه چالش تو اینستا پارسال بود انگار دوطرف صورت مدل ها و بازیگرها خارجی و ایرانی رو مقایسه میکرد اونام قرینه نبودن 

خود من بعد بیست سال یه شب با دقت فراوان فهمیدم طرف راست چونم بزرگ تره طرف چپمه قبلش چون دقت نمیکردم نمیفهمیدم الان که میدونم کاملا به چشم میاد ولی وقتی به دوستم گفتم اونم متوجه نمیشد

خیر قرینه نیست فقط شما متوجه نمیشید حتی یه چالش تو اینستا پارسال بود انگار دوطرف صورت مدل ها و بازیگ ...

آخه  تفاوتش به چشم میاد 

دوماهه شیرباپودرسنجدمیخورم شبهاهم باعسل.یه طرف صورتم انگاربادکرده یه طرفش پژمرده مونده.انگار لبم هم افتاده دیده میشه😭