2777
2789

سلامم دوستان

من الان دوازدهم

میخوام فردا برم کتاب تست بگیرم که دهم یازدهم رو تو تابستون جمع کنمم

حالا سوالم اینه که

برای زیست شناسی به عنوان منبع اول پینوکیو خوبه یا نشر الگو یا خیلی سبز پایه(سطح متوسط میخوامم منبع اولو)

برای منبع دوم آیکیو رو در کنار چه کتاب دیگه ای بزنم؟

برای ریاضی به عنوان منبع اول برای سطح پایه و از صفر چی پیشنهاد میدینن که اصولی کار بشهه و خوب یاد بگیرمم

برای فیزیک هم همینطور تعریف نشر الگورو خیلی شنیدم و خیلی سبز چطورن؟

برای شیمی اول مبتکران بگیرم یا نشر الگو یا خیلی سبز؟

ببخشید طولانی شد ولی لطفا کمکم کنینن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو صد تا کتاب بخر جو گیر نشو

اگ پایت متوسطه پینوکیو اگ ضعیفی خیلی سبز اگ قوی و نمراتت بالای ۱۸ ای کیو

تک منبعی برو جلو 

برای همه درسات ی منبعو بخر 

بعد ک تموم کردی برو سطح بالا تر 

اگر سطحت متوسطه اینا

زیست اول خیلی سبز (اگر باهاش حال نکردی برو آی کیو جامع) آی کیو جامع بعد از تمام شدنش نشرالگو یا  پینکیو 

ریاضی خیلی سبز جامع خوبه 

فیزیک اگر خیلی سبز پایه و دوازدهم کار کردی برو سراغ میکرو

شیمی هم اول خیلی سبز بزن تا درصد 40میرسونتت بعدش برو سراغ مبتکران 

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

اصلا برای شیمی منبع اول مبتکران نزن اشتباه محضه از من بپرس اینو 🥲

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

این منابع برای اینکه به یه سطح متوسط رو به بالا برسی اوکین

منبع اول زیست خیلی سبز

ریاضی منبع اول خیلی سبز اوکیه

فیزیک خیلی سبز 

برای شیمی به عنوان منبع اول خیلی سبز یا مبتکران 

من خودم از همون دهم منبع اول شیمی کلا مبتکران زدم باز بستگی به خودت داره

*اول از همه کار کن فعلا رو منبع اول بعد منبع دوم از این شاخه به اون شاخه نپر

مبتکران که خوبه ، من پایه دهم بودم گرفتمش از اسون داره تا سخت سوال

دانش آموز وقتی کتاب باز میکنه مخصوصا کسی که تجربه کنکوری خوندن خیلی نداره گیج میشه فکر می‌کنه کم کاری از اونه و سوالا اوکیع اون نمیتونه حل کنه

برای همین شیمی رو می بوسه میزاره کنار 

وقتی خیلی سبز همشو با یکی درمیون کار کنه به درصد ۳۰-۴۰ برسه با خیال راحت می‌ره مبتکران یک سری سوالات علامت دارشو میزنه و اونموقع دذصدش بالاتر هم می‌ره 

چون اگر بیاد اول مبتکران رو بزنه رو سرعت تست زنیش نمیتونه کار کنه

دقیقا ، چند منبع گرفتن اشتباهِ محضه

اره

دقیقا ، چند منبع گرفتن اشتباهِ محضه

شما کنکور دادین؟ یا هنوز یازدهم با دوازدهمید