2777
2789
عنوان

دختر زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 130 پست
من پسر نیستم ک😐😐🤣🤣اگ اینجور فک میکنی ک هیچ ولی کلا دوست داشتن اصلااااااا ربطی ب ظاهر نداره ینی ز ...

اونا با دعا و جادو و جنبل ازدواج میکنن اصلا امکان نداره پسرها دختر زشت بگیرن

خداااااااااا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا با دعا و جادو و جنبل ازدواج میکنن اصلا امکان نداره پسرها دختر زشت بگیرن

😐😐😐😐عزیزم شما قیافه رو ولش رو طرز فکرتم کار کن عین مامان بزرگ منه 

باشه نمیگیرن تو راس میگی

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

دختری که کلا صورتش ایراد داره حتی پوستش مثلا سبزه است قدش و هیکلش

وا پوست سبز خیلی قشنگ که شبیه جنوبیا 

قد بلند که واسه خانوما نیست هیکلم باید بری باشگاه 

میخوایی بگی صورتت چه شکلی ؟

وا پوست سبز خیلی قشنگ که شبیه جنوبیا قد بلند که واسه خانوما نیست هیکلم باید بری باشگاه میخوایی بگی ص ...

من خودمم رو نمیگم همینجوری پرسیدم خودم معمولی هستم

خداااااااااا  

بببین زشت بودن اصلا ملاک ازدواج نیست

درضمن کسی معیار زیبایی نمیتونه تعیین که خیلیا هستن 

که قیافه عادی دارن ولی خیلی ادم دلنشین تری از اون دختر عملی است. امروزه همه دنبال نچرال بودن تو اگه هیکلت خوب نیست برو باشگاه اگه پوستت خوب نیست روتیت پوستی داشته باش

دروغ نگو خودت پسر بودی میگرفتی دختر زشت رو ؟

ن راس میگی نمیگیرن 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بببین زشت بودن اصلا ملاک ازدواج نیستدرضمن کسی معیار زیبایی نمیتونه تعیین که خیلیا هستن که قیافه عادی ...

خب همون پسرا فرق عمل و غیر عمل رو نمیفهمن و فقط ظاهر پسند هستن پس دختر زشت که هیچ عملی نکرده نمیگیرن

خداااااااااا  

نه عزیزم من بینیم و عمل کردم فقط و فقط یه قوز ریز داشت صاف کرد ۱۱۰ میلیون شد تهران لطفی یگانه

واقعا ؟ منم میخواستم برم پیشش برای مشاوره چقدر گرون

من گفتم نهایتاً دیگه ۸۰ باشه 

حالا راضی هستی؟ بنظرم دخترونه و قشنگ عمل میکنه 

شما نگران بخت دخترای زشت نباش
خدا همه رو جفت افریده
😀👌 خدا ان شاالله عاقبت هممون رو بخیر کنه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خب همون پسرا فرق عمل و غیر عمل رو نمیفهمن و فقط ظاهر پسند هستن پس دختر زشت که هیچ عملی نکرده نمیگیرن

همه پسرا مثل اون ل.اشی هاش نیستن
😀🤭 مهر به دل بیفته تمومه که اونم دستِ خداس

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خوب طرفم باید ی تلاشی کنه من ادمیم که نمیگم همه ازم تعریف میکنن ،ولی هرکی میبینتم میگه خوشگلی ولی متاسفانه ادمیم که اصلا نمیتونم با جنس مخالف معاشرت‌کنم‌ اعتماد به نفس پایینی دارم ولی ی دوست دارم با چهره معمولی از اونجایی که بیشتر از من تو رابطه بوده بلده چیکار کنه 

نمیخوام مقایسه کنم فقط میخوام بگم باید بلد باشی که چیکار کنی

واقعا ؟ منم میخواستم برم پیشش برای مشاوره چقدر گرون من گفتم نهایتاً دیگه ۸۰ باشه حالا راضی هستی؟ بنظ ...

تغییری نکردم اینجوری که کسی ببینتم که قبلا دیده متوجه نمیشه عمل کزدم تا خودم نگم

ولی کسایی ک جدید میبیننم متوجه میشن

اینم بگم رفتم مطبش فکر میکردن نمونهی عمل کردشم بینیه خودم خوب بود

هزینه کلینیک و دستمزد جداست رو هم شد ۱۱۰

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔