2777
2789
عنوان

احترام به مهمان

209 بازدید | 8 پست

من خودم فکر میکنم اگه کسی بازها ذاتشو ثابت کرده و وقتی من مجبور بودم و چون جای دیگه ای رو نداشتم  مهمانش شدم بهم توهین و تهدید کرده طبیعتا وقتی اون میا  خونه ما منم همونطور باهاش رفتار میکنم. تازه وقتی هم که اومده کلی پررویی کرده و خواسته بین اعضاز خانواده دوری بندازه و خودشو جا کنه. بردی همین منم مثل خودشون رفتار کردم البته بیشتر چون یادم نمیره وقتی بهشون نیاز داشتم باهام چطور رفتار کردن و هنوزم همونطوری هستن و ذاتشونه و میدونم هزار بار دیگه هم بعد استفاده اکه من احتیاج پیدا کنم همون کارا رو میکنن تازه جدا از بدیهای دیگه ای هم که کردن و فک میکنن من خبر ندارم. به خودم اگه بود چنین ادمایی رو که استفادشونو میکنن ولی در عوض ضربه میزنن و حق خوری هم میکنن کلا رابطمو باهاشون قطع میکردم اما متاسفانه دست من نیست و حتی بعضی اعضای خانواده که تحت تاثیرشون هستن جلوی اونا به من حمله میکنن و خیطم میکنن. اما بازم به تردید افتادم که یعنی کار من اشتباه بوده و نباید اینطور برخورد میکردم؟  حرمت مهمان دقیقا حدش چقدره و چکار باید کرد؟

خب مگه چجوری رفتار کردی

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مگه چجوری رفتار کردی

شبی که اومدن فرداش رفتم بیرون نه همون روز. یکیشونم هر بار که سلام میکنم جواب نمیده و خودشو به اون راه میزنه برای همین دیگه این پنج شش روز سلام نکردم. قاطی شون تشدم و مث خورشون قیافه گرفتم. بعد یکیشون که دید اینطوریه شروع کرد خواهرم رو به جون من انداخت طوری که جلوشون هی خیطم کرد و من چون نمیخواستم پررو بشن جوابشو ندادم. اما بعد چند بار دیگه مجبور شدم برای اینکه پرروتر نشن با خواهرم جلوشون بحث کنم. تازه فک کن قبلش کلی خواهرمو هم خیط کرده بودن و جلوی بابام بده کردنش و خود خواهرم باهاشون بحثش شد اما واقعا نمیدونم بع ش بهش چی گفتک و چکار کردن که یهو با من چپ افتاد و هر بار رد میشم غیر مستقیم بهم تیکه میندازه. البته کلا خواهرم از قدیم خیلی تحت تاثیرشونه ولی موندم الان که به خودشم توهین کردن آخا چرا طرفشون شده؟

خب مگه چجوری رفتار کردی

منم دیدم اینطوری ما رو به جون هم انداختن شروع کردم غیر مستقیم تیکه انداختن و گفتم من به جون خانوادم نمی افتم و اونی که این کارو میکنه (خواهرم) ساده ست. اما پررو تر ازین حرفان بازم به کارشون ادامه میدن و طلبکارن. البته تقصیر مامان و خواهرمه که طرف اونان و با وجود اینکه به خود مامان و خواهرم هم توهین میکنن و نمکدون میشکنن بازم احترامشون میکنن و جلوشون منو خیط و خُرد میکنن. خیلی احساس عجز میکنم اینطوری ولی جلوشون خودمو حفظ میکنم. طوری شده که شک کردم نکنه منم که اشتباه میکنم و چون مهمونن نباید این کارا رو کنم. هرچن فقط قصدم اینه که مث خودشون رفتار کرده باشم و هم اینکه از خودم دفاع کنم تا پررو نشن هر چند کلا پرررررو ان.

خب مگه چجوری رفتار کردی

یه چیزم بگم اینکه کلا مامانم فقط خوبی اونا رو میخواد و با اینکه همه چیز رو میدونه اما همیشه در هر حالتی طرفشونه و این باعث شده این شرایط ادامه پیدا کنه. اما من همیشه طوری رفتار میکنم که فکر میکنم شایسته اوناست. میگم وقتی این همه بدی کردن بهم، وقتی جای دیگه ای رو نداشتم برم برای نصف روز باهام اونطوری برخورد کردن خب چرا باید طوری باهاشون رفتار کنم که با بقیه میکنم. کلا ازین ادمایی ان که همه جوره سوءاستفاده میکنن و همه چیز رو برای خودشون میدونن و حق خودشون میدونن زندگی دیگران رو بردارن برای خودشون و آخرش نمکدون میشکنن  نه فقط با ما با همه همینن. و من نمیتونم این رو تحمل کنم 

خب مگه چجوری رفتار کردی

البته اینم بگم به شکل نسبتا موذیانه ای این کارا رو میکنن و تا میای مث خودشون رفتار کنی شروع میکنن به مظلوم نمایی و اشک تمساح ریختن طوری که تهش با اینکه همه میدونن تقصیر اوناس من مقصر میشم و همه به من حمله میکنن

ن خوب کاری کردی

اینم بگم همین الانم به جای اینکه برن خونه پدریشون، برای اینکه برادرشون بره اونجا و مادر زنش رو ببره اونجا (با اینکه مادرزنش خورش خونه داره) و راحت باشه نرفتن خونه پدریشون و اومدن خونه ما و این همه هم طلبکارن.

ببخشید انقد ریپلای زدم