2777
2789

سابقه ی خیانت داشته و هربار بخشیدم بخاطر بچم..

دوباره سه شب پیش با ایرانسل من فهمیدم داره چت میکنه با یکی 

وقتی بهش گفتم گف این مشاوره و روانشناسه باهاش حرف میزنم گاهی وقتا ک راهنماییم کنه 

مثه سگ دروغ میگه و اومدم داد و هوار زدم گرفت زیر مشت و لگد و شبم با دوستاش رفت بیرون روز بعد اومد..

امروز رفتم پزشک قانونی و نامه گرفتم و به شوهرم گفتم رفتم از دختره شکایت کردم😔 اونم دوباره تهدید کرد ک بیشتر میره سمت این کارا‌..

نمیدونم چیکار کنم دلم خنک شه .. خانواده ندارم ک جدا شم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا اکثر کسانیکه خیانت میبینن پشت ندارن

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

چرا سعی نمیکنی مستقل بشی یا چرا سعی نمیکنی پشت خودتو پر کنی؟ اول پول جمع کن ازش بگیر خرج نکن بگو نیس هی بگیر خودت کار کن و قایم کن حداقل یه هنری یاد بگیر بتونی جدا شدی کاری بکنی  اگر کسیو نداری اینکارو کن بعد ک یکم پول دستت موند برو مهریه بزار اجرا و بعدم طلاق فشارم اورد از طرف بچه بزار پیشش بگو نمیخام ببین کدومشون برات بزرگ‌میکنن ادمی که هی خیانتشو بگیری پررو میشه و راحت تر انجام بده ب خودت نگیر که متوجه خیانتاش شدی

چرا سعی نمیکنی مستقل بشی یا چرا سعی نمیکنی پشت خودتو پر کنی؟ اول پول جمع کن ازش بگیر خرج نکن بگو نیس ...

نمیزاره کار کنم از نظر مالی ضعیف نیس خیلی ...

امروز فهمید رفتم پزشک قانونی گف پس حالا ک پیگیری میکنی منم بیشتر لج میکنم..

نمیخام پسرم آواره بشه.. نمیدونم دارم دق میکنم از بی کسی خدایا😭