2777
2789
خارج کشور

حجاج که گیر کردن فعلا. بعضیا عراقن. بعضیا هم قراره زمینی برن عمان بعد بیان ایران

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما مسافرت بودیم ک اینجوری شد خب ؟بعدش برگشتیم خونمون دیدیم کرج اوضاع زیاد خوب نیست اومدیم خونه ...

خارج از کشور میگم نمیتونن برگردن

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
خارج کشورم خب زمینی برگشتن کسایی که خواستن .

بعضی کشورا فک نکنم زمینی بشه

خارج از کشور میگم نمیتونن برگردن

خب ترکیه بودیم ما 

مادربزرگمم حج قرار برگرده همین هفته 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

خب ترکیه بودیم ما مادربزرگمم حج قرار برگرده همین هفته

اره ولی بعضی کشورا نمیتونن 

بعضی کشورا فک نکنم زمینی بشه

باید برن کشور دیگه زمینی بیان

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

ربطی نداره هرجای دنیا باشن میان ارمنستان یا ترکیه با پرواز . بعد از مرز زمینی میان ایران

اره اینم هست پس چرا گلزار گفت اونیی ک جا نداره زنگم بزنه