2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک چی گرفتی چه قیمت؟

ممنونم

سامسونگ s23 fe 

45 تومن گرفتم

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

من دیروز بازار بودم تابلو روشن شده از دیروز و طلا گرمی ۷۶۰۰ طلا فروش هم میخرید هم میفروخت

امروز شهر ما کلا طلا فروشا و پاساژ طلاها بسته بود دیروز قیمت کردم گفت ۷و۴۰۰....گفتم ولش کن فردا میام...امروز صبح موشک زدن اینجا رو ....یدونه باز بود کلا اونم گفت دیروز قیمت دادن ۱ساعت بعدم دوباره اجازه خرید فروش ندادن....منکه خیلی ضرر کردم گرمی ۷ فروختم 

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
امروز شهر ما کلا طلا فروشا و پاساژ طلاها بسته بود دیروز قیمت کردم گفت ۷و۴۰۰....گفتم ولش کن فردا میام ...

۷۴۰۰ لابد قیمت خرید از شما رو گفته چون فروش ۷۶۰۰ بود. وای سمت ما همه باز هستن. 

۷۴۰۰ لابد قیمت خرید از شما رو گفته چون فروش ۷۶۰۰ بود. وای سمت ما همه باز هستن.

اره خریدو گفت ۷۴۰۰.....۳۰ گرم فروختم😥

کاش همون دیروز میفروختم 

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂