2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که اصلا نمیتونم به طبیعی فکر کنم دوسه تا از اطرافیانمم که زایمان طبیعی داشتن پشیمونن 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

انشالله زایمان راحتی داشته باشی عزیزم

میگذره و ب نینیت فکر کن ک بعدش میاد بغلت ♥️

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

عزیزم تبریک میگم بهت ایشالله با دل خوش بغل کنی من سزارین بودم خیلی اذیت شدم بچه اولمم بود ولی میگن طبیعی بهتره 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
هرکدومش سختی دارهولی خیلی بهتر از سزارینه

من هردو فرزندم سزارین بودن و بشدت راضی بودم

ولی بعضیا هم با طبیعی راحت ترن و خوش زان

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

انشاالله  خدا پشت وپناه خودت و بچت مهمتر از هر چیزی داشتن آرامشه دونستن این موضوع بیشتر باعث استرس میشه  بعد هم استانه درد هر کسی یه جوره بستگی به باز شدن دهانه رحم و بدنت داره پیاده روی زیاد کن انشاالله  به سلامتی زایمان راحتی داری

اره طبیعی خیلی سخته

من از اول به دکترم گفتم میخوام سزارین شم خیلی میترسم از زایمان طبیعی 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
عزیزم تبریک میگم بهت ایشالله با دل خوش بغل کنی من سزارین بودم خیلی اذیت شدم بچه اولمم بود ولی میگن ط ...

منم سزارین میخام ولی الان دکترم نیست خدا کنه زود اوضاع بهتر بشه از طبیعی میترسم

چرا بهتره از سزارین هس؟

چرا بدتر؟؟؟

سزارین اون امپولی ک میزنن تونخاع هزارتا بدبختی پشتشه

اگ طبیعی بد بود از همون اول بد بود ن الان

من خودم ب شخصه واقعا لوس و نازک نارنجبم و استانه دردم منفیهههه جتی صفر نیست

ولی از بس بد سزارین دیدم ک ی زمانی بچه دار شم طبیعی

مگه اورژانسی ب زور سزارین کنن