2777
2789
عنوان

دوستان یلحظه میشه بیاید

88 بازدید | 11 پست

سلام وقتتون بخیر 

من ۲۴ سالمه هیچ خاستگاری ندارم

درحالیکه هم سن و سال هام و همکلاسیای مدرسه ام ازدواج کردن و بچه دار هم شدن ،

حس میکنم اطرافم دیوار کشیده شده و نمیزاره بقیه من رو ببینن ، 

چیکار کنم بنظرتون ؟ واقعا حس بدی دارم 😔😔😔

همیشه عشق باشد همیشه برکت

غرورتو بزار کنار همه چیز حل میشه

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از مجردین لذت ببرمنم مجردم ۱۹سالمه اصلا به فکر ازدواج نیستم باورت میشه  چون خواهرمو دیدم ازمتاهلی شانس نیاوردن قشنگ زندگیتو بکن راحت ازدواج حالا بدردنمیخوره

من الیزابت گمشده هستم 

اگه سر کار بری خاستگار برات میاد.. چون می بیننشون میتونی همونجا اخلاقشو بفهمی خوبه یا نه

ولی برای ازدواج عجله نکن خیلی ها به طلاق می رسند و طلاق فقط دردسره .. کلی هزینه و...

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

انشاالله خوشبخت ترین بشید ❤️❤️❤️

قربونت عزیزم فقط ناامید نباش منم ناامید بودم خیلی ولی خب ازذواج کردم خدا هرچی بنویس همون انشالله بهترینا برات رقم‌بخوره  به زودی و خوشبخت شی