2777
2789

تو کوچک ترین کارام گره میفته

میدونم این خونه رو طلسم زده

حال هیچ کس خوب نیست

اما پولی برای باطل کردنش ندارم

قران میخونم و دعا میزارم

کار مذهبی نبود ک نکردم

حتی ی حرز امام جواد هم‌گردنمه 

مدام آیه الکرسی و معوذتین 

ایخدا

پوکر بودن تو خونمه😐احمق تر از احمقی ک هی دچار کارای احمقانه میشه ولا ذله شدم😐

بده گره رو دست خود آقا ابوالفضل

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا باطل نشه فایده نداره شنبدم اب و سرکه سفید اسپری کنی خوبه ولی تا باطل نشه هیچی اثر نداره

یمدت انجام میدادم خسته شدم 

هر هفته جمعه ها صدقه بده

یه گوسفند قربونی کنین

اعضای خانواده هم نماز اول وقت بخونن

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
زیادی به طلسم اعتقاد داری! شاید مشکل اون گره ها رفتار خودته

چطوری یعنی؟ 

بخدا آدم معتقدی نیستم ولی هرچقدر دودوتا چارتا میکنم میرسم ب این قضیه 

هر هفته جمعه ها صدقه بدهیه گوسفند قربونی کنیناعضای خانواده هم نماز اول وقت بخونن

ماخ محرم کلی نذری و کلی قربونی داریم هرسال

الان تقریبا س ساله گره های زندگی خیلی زیاد شده

خرافات رو بزار کنار میبینی مشکلی نیست و حل میشن. یعنی چی این حرفا بلند شو تلاش کن به چیزی که میخو ...

دارم میگم گره میفته تو کارام هرجا برای کار میرم قبول نمیکنن

پول نمیاد دستم همش بیمار و مریضیم چبدونم

چطوری یعنی؟ بخدا آدم معتقدی نیستم ولی هرچقدر دودوتا چارتا میکنم میرسم ب این قضیه

اصلا ذهنتو از رو اینکه طلسمم کردن و اینکه همیشه بازنده ام و گره میخورم بردار ، فلان کار نشد خب نشد لابد صلاح بوده! فلان ادم رفت خب بدرک بهترش میاد، اصلا بنظرم فقط با خدا حرف بزن و بسپار بهش نگرانم نباش

ماخ محرم کلی نذری و کلی قربونی داریم هرسالالان تقریبا س ساله گره های زندگی خیلی زیاد شده

گرهی که توو زندگی ها میفته به خاطر بی نمازیه نماز اول وقت معجزه میکنه

استغفار ۷۰ بندی امیرالمومنین هم معجزه آساست

ذکر استغفار، نماز شب، چله زیارت عاشورا همه بعد نماز مشکل گشاس

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻