بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
شوهر من همیشه چند روز چند روز میره سرکار ، مثلا یه هفته بعد برمیگرده یا ده روز بعد ، ولی الان دو ماهی میشه خیلی کم رفته سرکار ، دوباره امروز میخواد بره از الان ناراحتم چون بهش عادت کردم
میدونی بدهی سنگینی بالا اوردیم مجبور شد بره شهر بزرگ واسه کار تا بتونیم بدیم خیلی اوضاع بدی داریم خی ...
براش دعا بخون عزیزم
بسپار به خدا
کدوم منطقه هست ؟ چه محله ای ؟
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
براش دعا بخون عزیزمبسپار به خداکدوم منطقه هست ؟ چه محله ای ؟
خیلی میخونم دائم دعا میخونم خدا کمک کنه این جنگ ها تموم بشه الان رفته سه جاعه ببینه یه جا صادقیه یه جاهم ولیعصر یه جاهم نظام اباد نمیدونم کدوم محل میمونه بنظر شما کدوم محل امن تره عزیزم😔