2777
2789
عنوان

استفراغ زمان پریودی

93 بازدید | 14 پست

من نزدیک ده سال هیچ علامتی برای پریودی نداشتم فقط کمی روی خلق و خو تاثیر گذار بود وگاهی دلم کمی درد می‌گرفت  امروز آوردم بالا اون فشاری که روی زیر شکمم بود برداشته شد حالم بهتر شده این اتفاق  دلیلی داره

منم گاهی وقتی پریودم حالت تهوع دارم نمیتونم چیزی بخورم بخاطر اینه که پریودم و دل درد دارم نمیتونم چیزی بخورم اینجور میشم 🥲

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گاهی وقتی پریودم حالت تهوع دارم نمیتونم چیزی بخورم بخاطر اینه که پریودم و دل درد دارم نمیتونم چی ...

نوجوان بودم خیلی درد میگرفتم طوری که مسئولین  مدرسه بر م مگردوند خونه همه علائم رو داشتم اما از ده دوازده سال قبل هیچ علامتی نداشتم فقط در سال  شاید یک بار دل درد میگرفتم ولی روی خلقو خوم تاثیر گذار  بود الان تعجب کردم چون درد شدید نداشتم 

اره از درد شدید گاهی این اتفاق میوفته

نوجوان بودم خیلی درد میگرفتم طوری که مسئولین مدرسه بر میگردوند خونه همه علائم رو داشتم اما از ده دوازده سال قبل هیچ علامتی نداشتم فقط در سال شاید یک بار دل درد میگرفتم ولی روی خلقو خوم تاثیر گذار بود الان تعجب کردم چون درد شدید نداشتم 

نوجوان بودم خیلی درد میگرفتم طوری که مسئولین مدرسه بر م مگردوند خونه همه علائم رو داشتم اما از ده د ...

وای خوشبحالت من روی خلق خودم از یک هفته قبلش گ تاثیر میزارع هیچی چنان دردی دارم که انگار دارم فلج میشم همه گفتن ازدواج کنی درست میشه نشد الان میگن بچه بیاری درست میشه 😑😑😑

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

نوجوان بودم خیلی درد میگرفتم طوری که مسئولین مدرسه بر میگردوند خونه همه علائم رو داشتم اما از ده دوا ...

به خاطر شرایط الان که استراس‌زاست هم ممکنه باشه

یه بار ایرادی نداره اگه چندین بار اتفاق بیوفته بهتره بری دکتر

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
وای خوشبحالت من روی خلق خودم از یک هفته قبلش گ تاثیر میزارع هیچی چنان دردی دارم که انگار دارم فلج می ...

میفهمم همش رو تو نوجوون تجربه کردم  بعدش آروم شد یک دفع

میفهمم همش رو تو نوجوون تجربه کردم بعدش آروم شد یک دفع

وای من از درد میمیرممم خوشبخالت الانم نزدیک پریودیمه دردهای خفیف دارم ولی خب اذیت کنندس

ربطی ندا ه ولی با دکتر مشورت کن

دقیقا اصلا ربطی ندارد ولی خیلیا اینو گفتن بهم 

اما هیییچ تغییری نکردم بعد از ازدواجم هنوزم چنان درد میکشم که انگار دارم زایمان میکنم