من نزدیک ده سال هیچ علامتی برای پریودی نداشتم فقط کمی روی خلق و خو تاثیر گذار بود وگاهی دلم کمی درد میگرفت امروز آوردم بالا اون فشاری که روی زیر شکمم بود برداشته شد حالم بهتر شده این اتفاق دلیلی داره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم گاهی وقتی پریودم حالت تهوع دارم نمیتونم چیزی بخورم بخاطر اینه که پریودم و دل درد دارم نمیتونم چی ...
نوجوان بودم خیلی درد میگرفتم طوری که مسئولین مدرسه بر م مگردوند خونه همه علائم رو داشتم اما از ده دوازده سال قبل هیچ علامتی نداشتم فقط در سال شاید یک بار دل درد میگرفتم ولی روی خلقو خوم تاثیر گذار بود الان تعجب کردم چون درد شدید نداشتم
نوجوان بودم خیلی درد میگرفتم طوری که مسئولین مدرسه بر میگردوند خونه همه علائم رو داشتم اما از ده دوازده سال قبل هیچ علامتی نداشتم فقط در سال شاید یک بار دل درد میگرفتم ولی روی خلقو خوم تاثیر گذار بود الان تعجب کردم چون درد شدید نداشتم