2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خیلی پیگیر نشدمجدیدا می بینم گوشیش همش اشغاله بیشتر پیگیر شدم

خب همون موقع اگه جلوشو میگرفتی دیگه ب زنگ و بقیه ک نمیرسید فداتشم

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

چت چند سال پیش دیدمبعیده قرار و رابطه داشته باشنمیخوام شنود کنم ببینم رابطه دارن یا ن

دستگاه های شنود زیادی هس منتها نمیدونم بشه تو گوشی کار گذاشت

منم تجربه بدی داشتم

چند سال پیش یه دوربین ریز گرفتم گذاشتم خونه

ای خواهردیدین معتاد دست از کارش نمی‌کشه خیانت همونطوره

هعی

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

دستگاه های شنود زیادی هس منتها نمیدونم بشه تو گوشی کار گذاشتمنم تجربه بدی داشتمچند سال پیش یه دوربین ...

تو گوشی نمیذارم شنود برای ماشین میخوام

دوربین معلوم نبود؟

چ‌مارکی بود

چ مدلی

اون مال چند سال پیش بود و کلی توضیح داد و قبول کردم

هعی 

نمیدونم چی بگم 

ای خواهردیدین معتاد دست از کارش نمی‌کشه خیانت همونطوره

خیلی کم از گوشی اسنفاده میکرد شک نمیکردم همش سرکار و مشغول بود زحمتکش بود شک نمیکردم

همه ب چشم پاکی نجابت میشناسنش ب کسی نگاهم نمیکنه