2777
2789
عنوان

دردسر های خانواده پدری و همسایه

110 بازدید | 8 پست

عموم چهارساله باهاش قعریم طبقه بالای ماست ، و همش سر چیزای مختلف دعوا درست میکرد ، دیروز داشت در خونشون رو رنگ میزد با اسپری ، کارگر رنگ میزد ماشین ما تو پارکینگ بود ،گرد رنگ نشست رو ماشین ما و ما 500تومن هزینه کارواش دادیم ،  شماره های مارو بلاک کردن،امروز رفتم دیدم کارگره دیگه نیست ، ب عمم گفتم بهشون بگه شماره کارگره رو از زنش بگیره گفت گفته ندارم 

الان بگید چکار کنم خیلی زوره بخوایم اینجوری خسارت بدیم واسه این آشغالا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجای اینکه ببرین کارواش باید با پلیس تماس میگرفتین بیاد صورتجلسه کنه یا همونجا خسارتو تقبل میکردن پر ...

بیین همش پونصد تومن شد ،پولی نیست که بخوای بری صورت جلسه کنی  یعنی چند برابر باید خرج کنی ولی اینا خسارت نمیدن 

و پولش واسه ما که درامدمون کمه زیاده 

عموت و گیر هم بیارید شاید نتونید پول بگیرید ازش . کاری نمی تونید بکنید فقط اینکه بهش فشار بیارید ببی ...

اره یه حروم خوریه ،خونه بابام رو با دروغ ازش میگیره ب اسم خودش میکنه

بیین همش پونصد تومن شد ،پولی نیست که بخوای بری صورت جلسه کنی یعنی چند برابر باید خرج کنی ولی اینا خ ...

هرچقد بابت هزینه شکایت و دادگاهم خرجتون میشد توی شکاینامه میتونستین اعلام کنین که ازش پس میگیرین.

هرچقد بابت هزینه شکایت و دادگاهم خرجتون میشد توی شکاینامه میتونستین اعلام کنین که ازش پس میگیرین.

الان کارواشیه همسایمونه ،همه هم دیدن که این داشته رنگ می‌زده 

اما مامان بابام ترسوعن جلو نمیان من اگر برم میگن دختره بی ابروعه