2777
2789
عنوان

خون در مدفوع

91 بازدید | 14 پست

سلام

ببخشید راحت توضیح میدم

من دوروزه میرم دستشویی مدفوعم با فشار میاد یعنی کمی به خودم فشار میارم

بعد با مدفوع خون زیاد میاد

به نظرت این چی میتونه باشه کسی تجربه داشته؟؟؟

خیلی میترسم برم دکتر😭

اینم بگم یه مقدار یبوست دارم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علاعم اولیه بواسیر ...داری به جمع ما بدبخت و درد کشیده ها میپیوندی ...ماها اینجوری شروع شد ...ببین یبوستت و سریع اقدام کن وگرنه به دردی دچار میشی که نگو 😭😭😭 خراش افتاده مقعدت از داخل خون اونه

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

به خاطر یبوستته نگران نباش اگه یبوستت خوب شد بازم خون بود باید ازمایش بدیالو خاکشیر کیوی سبزیجات و ف ...

کیوی ،اونم الان‌....کاش بود. ،من‌ تازه امسال گذاشتم فریزر ولی خوب نمیشه 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

خشکش هست

آره گلم ،خودمم خشک کردم لواشکشم درست کردم ولی خشکش بدرد نمیخوره ..خود کیوی آب زیادی داره که موثر

آره گلم ،خودمم خشک کردم لواشکشم درست کردم ولی خشکش بدرد نمیخوره ..خود کیوی آب زیادی داره که موثر

نه کیوی به خاطر آبش نیست کاهو کیوی خیار بیشتر از آب به خاطر فیبر بالاشونه که خاصیت ملین دارن عزیزم

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋