2777
2789

نمیدونم من حساسم یا طبیعی هست

مادرشوهرم ب بهونه های مختلف لباسش میزنه بالا و سی نش رو به شوهرم نشون میده.....

طبیعی هست این رفتارش؟

من بدم میاد از این رفتارش ...

عووووووقققق🤢🤮🤮چندش

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم بدم میاد واقعا مادرشوهر منم جوونه با سوتین تا میخواد بیاد جلو شوهرم میگه مامان زشته برو اونور .حساس نباش عزیزم 

چیز خاصی نیس مادرشونه دیگه انگار خیلی خوشگلن😂😂

مادرشوهر منم همینه . هروقت بدنش از گرما اگزما یا هرچی میریزه بیرون لخت میگرده سینه هاشم هی نشون شوهرم میده

تو یک ساختمون هستیم و پدرشوهر ندارم

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

زنای قدیمی همینجورین 

مامانبزرگم خدا بیامرز بعضی وقتا از گرما لباسشو میزد بالا و خودشو باد میزد  من خحالت میکشیدم میگفت عموهات از این سینه ها شسر خوردن زشت نیست که 😐🫤

واقعا بی منظور بود