2777
2789

خواب دیدم دوست پسر سابق یکی از دوستام که باهام دشمنی داره امده توی خونمون و منتظر من بود بلایی سرم میاره بعد من رفتم توی خونه و دیدم هست امدم بیرون جیغ و دادکردم بگیرنش اون دنبالم کرد و یه چاقو داشت که دست راستمو چاقو زد بعد بیدار شدم

تورخدا بگید چه معنی میدخ

کاربر جدید نیستم...   :) 

خون اومد؟ ؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هیچی خون نیومدفقط دیدم برش خوردمیشه بگی یعنی چی

ببین عزیزدلم تعبیر خواب الکی نیست در موردش حرف نزدی روزای قبل یا فکر نکردی غذای سنگین نخوردی؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ببین از من به تو نصیحت یه صدقه کنار بزار بگو خدایا سپردم به تو اگه بدم باشه تبدیل به خیر میشه

اسی جان موافقم بهترین راه صدقه دادنه 

ببین عزیزدلم تعبیر خواب الکی نیست در موردش حرف نزدی روزای قبل یا فکر نکردی غذای سنگین نخوردی؟؟؟

نه با کسی حرف نزدم

شامم اصلا نخوردم

میشه بگید چی میشه🥲🤍

کاربر جدید نیستم...   :)