2777
2789
عنوان

بچها موی فر کوتاه باشه خوبه یا بلند

130 بازدید | 25 پست

فرفریام تقریبا تا پایین کمر میرسه

اما خب موهام نازک و کم حجمه احساس میکنم کمتر شده از قبل

میخوام کوتاه کنم

بنظرتون تا کجا بزنم

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یکم زیر شونه

مرسی عزیزم

ولی احساس میکنم بد بشههه اما خب خیلی کم شده

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...

منم موهام فره الان تا حدود کمرم اما پایینش کم حجم شده 

تاشونه بود قبلنا 

یه مدتم کوتاه کوتاه 

درهرصورت سخته نگهداریش و اذیتم😅

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

موی فر بلند باشه خوبه تا کمر تقریبا 

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

پشیمون نکنی یوقتمنم فرفری ام تا جای بندسوتیندوس دارم بلند شن نمیشن لعنتیا

حجمشون چقدره؟

برای من فر و خیلی نازکه اما چون فره حجم دار دیده میشه

برا اینکه خیلی کم شده میخوام کوتاه کنم

موی فر بلند خیلی خوشگله :))) نکننن من موهام موج داره..تازه روی شونه اومده..اینقدر پشیمونم آبان ماه ...

الهییی چقدر بودن مگه

اره قشنگههه ولی دارم کچل میشم

منم موهام فره الان تا حدود کمرم اما پایینش کم حجم شده تاشونه بود قبلنا یه مدتم کوتاه کوتاه درهرصورت ...

اره خیلی سختههه🙂‍↕️

مگه چطوریه حجمش

برا من خیلیی کم حجم شده البته فر فر باشه نه 

الهییی چقدر بودن مگهاره قشنگههه ولی دارم کچل میشم

چند ساله کوتاه میکنم همش.. ولی این سری پشیمون شدم چون می‌خوام بذارم بلند بشع دیگه... 

راستش از منی که اونقدر موهامو مدل های مختلف کوتاه کردم بشنو.. کوتاهی تاثیری روی ریزش مو نداره 

چند ساله کوتاه میکنم همش.. ولی این سری پشیمون شدم چون می‌خوام بذارم بلند بشع دیگه... راستش از منی که ...

اره نداره 

ولی چون من موهام نازکه  بلندتر بشه نازکترم میشه خب ریزشش بیشتر میشه

اره نداره ولی چون من موهام نازکه بلندتر بشه نازکترم میشه خب ریزشش بیشتر میشه

حداقل کوتاه می‌کنی زیاد نکن..تا بند سوتین باشع )) 

بعدش برو دکتر..رسیدگی کن بهش 

انواع ماسک مو و قرص ها و ویتامین 

آزمایش خون هم بده ببین شاید ویتامینت کمه یا کم خونی داری...