2777
2789
عنوان

صورتم ضربه محکم خورده خون دماغ شدم بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1939 بازدید | 43 پست
به در اتاق خوردمیعنی در اصل در اتاق خورد تو صورتم

خداروشکر 😐نگران شدم گفتم خدای نکرده باز همسرت زده

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی عزیزم 

ببخشید مزاحم میشم 

قبلا تو یه تاپیک راجب خال برداشتن حرف زدیم

من الان ۲ هفتس برداشتم یه هفته هم هس ک بخیه رو کشیدم 

ولی هنوز جاش قرمزه 

خیییلی بهتر شده و کمرنگ ولی قرمزه همچنان 

خاستم از تو بپرسم طبیعیه؟برا تو ام اینجوری بود؟؟

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

سلام خوبی عزیزم ببخشید مزاحم میشم قبلا تو یه تاپیک راجب خال برداشتن حرف زدیممن الان ۲ هفتس برداشتم ی ...

سلام عزیزم

ممنونم

آره طبیعیه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
گلم ی کار مهمی داشتم باهات راجب یکی از تایپیکات درخواست دوستیمو قبول میکنی❤️

سلام عزیزم 

من چون  با این کاربر یه جورایی دوستم بهت میگم اون دوستش با دعا موفق شد ولی به خود زیتون هم،هیچ  اسم و آدرسو ش تلفنی نداد.هیچ جوره نداد.

کاملا و کاملا بدون اطلاعه از اون دعا نویسه و...

چندین بار پیش اومده این موضوع و ایشون هم گفتن که خودشونم نمیدونن کیه و کجاست.

خواستم فقط مطلع بشید .

متاسفانه از اینجا به جواب نمیرسید ☹️ 

از سوز و ساز و حسرت و از داغِ دل پُرم محزونتر از کمانچه کیهان کلهرم//🙂

سلام عزیزم من چون با این کاربر یه جورایی دوستم بهت میگم اون دوستش با دعا موفق شد ولی به خود زیتون ه ...

ممنون گل چقد بد خب منم واقعا احتیاج داشتم دعا نویسا الان همه الکین 

همه دروغ میگن ولی ایشون گف ک از دوستش پول نگرفته بعد از نتیجه پول گرفته خب این مشخصه معتبره خاستم ببینم کی بوده

ممنون گل چقد بد خب منم واقعا احتیاج داشتم دعا نویسا الان همه الکین همه دروغ میگن ولی ایشون گف ک از د ...

آره واقعا منم تعجب کردم اولش .

ولی اون خانم /آقا فقط با آشناهاش کار میکنه.اونها هم همه مولتی تیلیاردر تشریف دارن .

متاسفم ☹️😓.

شما کسیو نمیشناسی ؟🙂

من نه حقیقتش.

کلا رفتن پیش دعا نویس فعلیه که حتی اجداد و نیاکانمم بهش مرتکب نشدن😅.

و به جز این مورد ،هیچ کسی رو ندیدم که از رفتن پیش دعا نویس ،چیزی عایدش شده باشه ...

خود خدا همه چیز رو نمیده به بنده هاش .

اینا کی باشن که بخوان زندگی مردمو درست کنن؟

خودشون با جادو و...دارن نون میخورن . اگه خیلی توانایی دارن ،بدون گوش بُری درآمد داشته باشن 😶

من نه حقیقتش.کلا رفتن پیش دعا نویس فعلیه که حتی اجداد و نیاکانمم بهش مرتکب نشدن😅.و به جز این مورد ، ...

اره والا منم بعضی تایپیکا میبینم ک میگن با دعا برگش و اینا وسوسه میشم مث همین الان ک ایشون میگ حتی با یکی دیگ بود پسره دعا نوشت برگشت میخاد بگیرتش

بعضی جاها واجبه واقعا من خودم لگد زدم ب بختم باهاش تموم کردم اومد خاستگاری گفتم نه الان پشیمون شدم ولی پلای پشت سرمو خراب کردم دیگ نمیدونم‌ چی کنم هیچکس و ب جز اون نمیخام

از هر لحاظ کامل بود چه کار کردنش چ اخلاقش ک تک‌بود منو مثل فرشته ها میدید باهام مثل فرشته ها رفتار میکرد ولی من خوشی زد زیر دلم :))))

اره والا منم بعضی تایپیکا میبینم ک میگن با دعا برگش و اینا وسوسه میشم مث همین الان ک ایشون میگ حتی ب ...

راهش این نیست جانم .

افراد مرفه همه جوره زندگیشون با ما متفاوته. من اونجایی متوجه اوج تفاوت شدم که دیدم دعا براشون کارکرد داره😑😑

برای من و تو و هر فرد عادی دیگه ای جواب نیست ابدا 

امیدوارم مشکلاتت حل بشه