2777
2789
عنوان

به کراشتون دیگه اعتراف نکنید

325 بازدید | 33 پست

من کردم پشیمون شدم انگار اشغال بودم 

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مث سگگگ کراش دارین  اگر دا ین میمرین نگین 

من حداروشکر تا الان از این گوها نخوردم با اینک یبار فکرم درگیر شد 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

یبار داشتم پروفش رو چک میکردم دستم خورد به تماس تصویری ریدمم

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

چی گفت مگهواکنشش چی بود

خیلی طولانیه بخوام از اول تعریف کنم مختصر میگم

دیدم بیو با یه دختره ست گذاشته z .m به دوستم گفتم برو بهش بگو بعد گفت من سرکار میرم وقت نمیکنمو اینا

بعدش یه موضوعی پیش اومد شک برم انداخت که رفیقن من عجله کردم.

نمیدونم دیگه ولی احتمال میدم رفیقش باشه چون دختره تو یه اپ دیگه یه اسم پسره گذاشته بود معین اسم کراش من نبود.

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

اسی اگه دلت خواست باهم صحبت کنیم

اره عزیزم واقعا نیاز دارم 

روبیکا یا ایتا دارین؟

اگه مث سگگگ کراش دارین اگر دا ین میمرین نگین من حداروشکر تا الان از این گوها نخوردم با اینک یبار فک ...

من خیلی ببین حمله عصبی احساسی بهم دست داد مثه دیوونه ها شدم گفتم اینجوری شده باید بهش بگم یا رد میشم یا قبول میکنه 

منم همیشه میگم کار اشتباهیه حالا بگین اونها چکار کردن بچه ها که پشیمون شدین

من گفتم تو کامنتم حال داشتی بخوم

خب کراش داریم تا کراش . یهو نرید به ادمی که هیچ ارتباطی با شما نداره اعتراف کنید یا مثلا پسره مغروره ...

خب من فکر میکردم اونم یه حسایی داره رفتاراش عادی نبودن

من دو سال پیش اعتراف کردم هنوز دارم تاوانشو پس میدم حماقت ترین کاری بود که تو عمرم کردم

عزیزم ایدیمو بدم پیام میدین بهم؟نیاز دارم با یکی حرف بژنم آروم شم...

هعی پس چیکار کنیم 🥲

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)