2777
2789
عنوان

سونو واژینال در هفته پنجم

233 بازدید | 31 پست

بتام ۲۷ هستش تو هفته پنجم برام سونو واژینال نوشت 

تجربه دارید 

خطرناکه 

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

برای چی بری سونو؟ 

به نظر من هرچی کمتر دستکاری بشه بهتره، ان شاء الله که بچه صحیح و سالمه ، من باشم صبر میکنم یه ماه دیگه سونوی قلب میرم

نمیدونم براچی... باتوخوبه همه چی!!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چی بری سونو؟ به نظر من هرچی کمتر دستکاری بشه بهتره، ان شاء الله که بچه صحیح و سالمه ، من باشم ص ...

یعنی میگی نرم 

بتام خیلی پایینه 

شونمم خیلی درد می‌کنه کامل گفت احتمال داره خارج از رحم باشه زود بفهمی بهتره

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

نترس والا هیچ کس اندازه من سونو واژینال نکرد تو بارداری هیچی هم نشد

تو هفته پنجم خطرناک نیست 

من بتام خیلی کم شده اما گفت نکنه خارج از رحمی باشه سونو بده خیالت راحت باشه

منم هفته پنجمم...۷ روز بعداز عقب افتادن پریودیم ازمایش بتا دادم ۱۳۳ بود ..دیروزبعداز ۴۸ ساعت از ازمایش اولم که می‌شد ۹ روز بعداز عقب افتادن پریودی بتام ۲۰۰ شد...دکتر گفت دوبرابر نشده مشکوکه که خارج از رحمی باشه...منم نمیدونم سونوی واژینال بدم یا نه معلوم هست چیزی یا نه

شما بعداز ۴۸ ساعت مجدد بتا ندادید؟؟

الان فکر‌ نکنم چیزی نشون بده

ماما برام نوشت گفت اگه خارج از رحم باشه نشون میده😟

برو متخصص عزیز متخصص بهتر می‌دونه نمی‌دونستم مامان برات نوشته

وااای چیکار کنم 

واسه سونو هم وقت گرفتم 😭

متخصصم نمیتونم پیدا کنم الان 

دارم استرس میمیرم

یعنی میگی نرم بتام خیلی پایینه شونمم خیلی درد می‌کنه کامل گفت احتمال داره خارج از رحم باشه زود بفهمی ...

توی همین نی نی سایت خوندم یکی بتاش مثل مال شما بود و بعداز چند هفته رشد کرده بود و هیچ مشکلی نداشت،شاید آخرای سیکل باردار شدید که بتا پایینه

بازم هرطور خودتون صلاح میدونید عزیزم، توکلتون به خدا باشه، استرس رو از خودتون دور کنید

نمیدونم براچی... باتوخوبه همه چی!!  
منم هفته پنجمم...۷ روز بعداز عقب افتادن پریودیم ازمایش بتا دادم ۱۳۳ بود ..دیروزبعداز ۴۸ ساعت از ازما ...

نه ندادم 

موندم چیکار کنم یه هفته وایسم یا برم واژینال بدم😭😟