2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بهم گفته دزد

426 بازدید | 28 پست

سلام 

عروسی داداشم بود 

همه لباس محلی داشتن جز من 

ازین ور اونور خواسم لباس قرض بگیرم نشد 

کسی نداد بم 

مامانم هم برا زن داداشم درست کرده هم برا خواهرم 

فقط برا من ازین لباسا درست نکرده 

مادر شوهرم یدونه کلاه محلی داره جلوش چنتا تیکه طلا وصله 

ما رسم داریم این کلاهو با لباس محلی بپوشیم 

فک کردم لباس گیرم میاد ب شوهرم گفتم از مامانت این کلاهو قرض بگیر دوس دارم بپوشم 

شوهرم رفته قرض گرفتو من لباسو گیرم نیومد و کلاهم استفاده نکردم 

مادر شوهرم عروسی نیومد 

فردا عروسی رفتم واکسن یکسالو نیمی پسرمو زدم 

خیلی پاهاش درد میگرفت و تب میکرد و نتونسم کلاه مادرشوهرمو پس ببرم 

تقریبا دو روز شد 

روز سوم مادرشوهرم زنگ زد مامانم 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆

لایک

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ زد مامانم ک ب دخترت بگو کلاهو پس بیاره 

چرا دزدیده 

فک کرده من بش میدم 

فک کرده چون پسر اورده برا مون من ب پسرش میدم 

ب والله من تا حالا هزار تومن مادر شوهرمو نگرفتم 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆
زنگ زد مامانم ک ب دخترت بگو کلاهو پس بیاره چرا دزدیده فک کرده من بش میدم فک کرده چون پسر اورده برا م ...

ناراحت نشی ولی مامانت از اون بدتر 

برا عروسش لباس دوخت برا دخترش نه؟

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

زنگ زد مامانم ک ب دخترت بگو کلاهو پس بیاره چرا دزدیده فک کرده من بش میدم فک کرده چون پسر اورده برا م ...

تا تو باشی از این ندیده ها چیزی قرض نگیری.  بده به شوهرت ببره بندازه جلو مادرش 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

رفت امدتم کم کن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

میخواسم ب پسرش بدم ببره گفتم پسرش گم میکنه بدبختم میکنه

بعد ازون ک زنگ زد نیم ساعت بعد بردم تحویل دادمش

انقد گریه کردم ک الان ده روز میگذره همش کارم گریس 

شوهرم تک پسره و با ۷ تا خواهر 

شوهرمم اخلاقش اصلا خوب نیس همش خوردم میکنه 

بگید چکار کنم 

کاش میتونسم طلاق بگیرم 

شرایط طلاقو‌ندارم 

از خانوادم متنفرم ک منه ۱۴ ساله رو شوهر دادن