2777
2789
عنوان

انسانی رو میشه خودخوان خوند‼️

88 بازدید | 14 پست

برای درصدای بالای ۵۰ میدونم مهم تست زنی و خودمونیم ولی من تا حالا وزن شعر نخوندم حس میکنم خیلی عجیبه

اینکه میگن سماعی یاد بگیرید یعنی چی از کجا یاد بگیرم

اولین باره میخام علوم فنون بخونم نمیدونم چی به چیه

علوم فنون یکتا ببینم بهتره یا عطری 

توصیه تون برای درسای دیگه چه روش مطالعه چه دبیر چیه در کل

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه وزن های عروض یاد بگیری خیلی راحت میشه سماعی یاد گرفت. برای من راحت بود

خب ار کجا یاد بگیرم ؟تو کتاب درسنامه نوشته یا چی

کلاس ببینم یاد میگیرم ؟

سماعی برو کلاس 

ما خود مدیر مدرسه مون معرفی کرد یه استاد و رفتیم کلاسش واقعا بدرد بخوره سماعی 

سر کنکور که زمان نداری با همین عروض زدن فک کنم یه ۲۰ درصد از فنون رو میگیری 

و آره،  انسانی رو میشه خودخوان خوند ولی به شرطی که مثلا برا فلسفه یا جامعه شناسی یکم صبور باشی و هر جمله رو تحلیل کنی برا خودت، مثلا جامعه شناسی رو نباید حفظ کنی بره، باید همزمان بفهمیش و مثال پیدا کنی برا خودت ، وگرنه زود از یادت میره

بقیه درساشم روان و اوکیه 

مثلا اقتصاد با درسنامه خ  سبز خودخوان خوندم ، معلمم اصلا خوب نبود 

سماعی برو کلاس ما خود مدیر مدرسه مون معرفی کرد یه استاد و رفتیم کلاسش واقعا بدرد بخوره سماعی سر کنکو ...

کلاس استاد عطری آنلاین تام لند اوکیه ؟

آخه شرایط حضوری رفتن ندارم 

میگن یکتا کلاسینو سماعی کار نمیکنه پس بدرد نمیخوره ن؟

سماعی برو کلاس ما خود مدیر مدرسه مون معرفی کرد یه استاد و رفتیم کلاسش واقعا بدرد بخوره سماعی سر کنکو ...

چقدر سوالات کنکور وزن شعره ؟

تاریخ ادبیات چیه 

ارائه نمیاد ؟

کلاس استاد عطری آنلاین تام لند اوکیه ؟آخه شرایط حضوری رفتن ندارم میگن یکتا کلاسینو سماعی کار نمیکنه ...

عطری و یکتا رو هر دو تعریفشو شنیدم 

ولی واقعیتش تجربه نداشتم کلاس این دو تا رو، نمیدونم 

ولی در کل بدون ضرر نمیکنی اگه رو سماعی سرمایه گذاری کنی

چقدر سوالات کنکور وزن شعره ؟تاریخ ادبیات چیه ارائه نمیاد ؟

ببین فنون کلا سخته ، مخصوصا آرایه هاش و سوالات سبک شناسی 

من هیچ وقت تو این دو تا خوب نبودم 

پس برا جبرانش 

کل تاریخ ادبیاتا دهم یازدهم دوازدهم خلاصه نوشتم تو a4 ، هفته قبل کنکور مرور کردم،  کتاب لقمه تاریخ ادبیات نشر مهر و ماه خوبه، اینا برا نزدیک کنکور خوبه برا مرور 

با عروض و تاریخ ادبیات ۴۰ درصد فنون رو میگیری بسه برات، دقیق نمیدونم چند درصد مال کدومه. 

عربی هم خیلی تراز میکشه بالا ، عربی جامع من داشتم درس نامه ش خیلی خوبه، البته من معلمم هم عالی بود ولی عربی اصن قلق خاصی نداره اگه هی تست بزنی، هر سال فرم تستاش تکراریه

ریاضی هم باز تراز میکشه بالا ولی خب پارسال ریاضیش شانسی آسون بود ، سالای دیگه ممکنه اصن نشه روش سرمایه گذاری کرد 

فلسفه هم واقعا از تستاش متنفر بودم هیچ وقت نتونستم  درصد خوب بگیرم 

ببین فنون کلا سخته ، مخصوصا آرایه هاش و سوالات سبک شناسی من هیچ وقت تو این دو تا خوب نبودم پس برا جب ...

مرسی عزیزم بنظرت کسی از تابستون با پایه صفر با ساعت مطالعه بالا بخونه امیدی به رتبه ۳ رقمی میشه داشت یا توهمه 

چون تجربی ام ریاضی متوسطه 

مرسی عزیزم بنظرت کسی از تابستون با پایه صفر با ساعت مطالعه بالا بخونه امیدی به رتبه ۳ رقمی میشه داشت ...

خواهش میکنم❤

آره به نظرم واقعا میشه 

انقد تغییر رشته ای دیدم که تو انسانی چیزی ک میخواستن آوردن 

فقط آزمون های برنامه ای از مهر هم شرکت کنی بد نیس، حالا یا قلمچی یا گزینه دو یا ماز

خواهش میکنم❤آره به نظرم واقعا میشه انقد تغییر رشته ای دیدم که تو انسانی چیزی ک میخواستن آوردن فقط آز ...

پارسال از اول مهر رفتم قلمچی متاسفانه خیلی بد شد چون همش میخاستم به بودجه بنظرم برای کسی که پایه رو جمع نکرده از دی بهتره باز نمیدوونم

خب ار کجا یاد بگیرم ؟تو کتاب درسنامه نوشته یا چیکلاس ببینم یاد میگیرم ؟

من هم رشتم انسانی بود هم ادبیات و شعر علاقه داشتم، و چون استعدادش هم داشتم همون روزای اول سماعی یاد گرفتم. اگر بخوای سماعی راه بیفتی، اول وزن ها رو یاد بگیر. توی کتاب ادبیات سوم دبیرستان یا پیش دانشگاهی، توی کتاب ادبیات یکی از این دو مقطع یادمه کل وزن های عروض رو توی چند صفحه یاد داده بود. اونا رو کامل یاد بگیر و بعد از روی همونا شعرها هم بخون. بعد که راه افتادی، شعرهای دیگه ای بخون و وزنشون رو حدس بزن. اگر نیاز به کمک داشتی میتونم کمکت کنم