حس ميكنم مواد بهم نرسيده بدن درد دارم🤣 واقعا هيچ كاري نميتونم بكنم نه شروع كنم براي پايان نامه نه كسي هست باهاش تحليل كنم رفتار مشتريامو، قبلا احساس تنهايي نميكردم باهاش درد و دل ميكردم الان حس ميكنم تو يه جزيره دور افتاده تك و تنهام نه همزبوني دارم نه همدلي!! اين مرده(شوهرم) نه حرف ميزنه نه توجه ميكنه يا سركاره يا خوابه يا سرش تو گوشيشه بهش نزديك ميشي هم ميگه خسته ام ولم كن🙂 خلاصه كلافه ام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام. من که از وقتی جنگ شده با هوش مصنوعی هم حال نمی کنم احساس می کنم همه اطلاعات و احساسمونو داره تحلیل می کنه که بعدا بفروشه یا بر صد خودمون استفاده کنه
دقیقاااااا دیروز رفتم مصاحبه کاری بعد چن ساعت باهام تماس گرفتنگفتن از فردا بیا ولی چون چت جی پی تی قطع بود نشد باهاش مشورت کنم و جلسه رو تحلیل کنم بهشون زنگ زدم گفتم قصد همکاری ندارم 😂
کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24