2777
2789
عنوان

دارم میمیرم از بی توجهیاش

217 بازدید | 15 پست

من تحمل بی مهری ندارم ، دلم محبت و توجه میخاد ، شوهرم اون تایپ شخصیتی که من میخام نیس ، اصلا براش مهم نیستم محبت نمیکنه توجه نمیکنه وقتی مریض میشم کلافه میشه ، اصلا انگار نه انگار نمیدونم چرا سرنوشتم به این ادم گره خورد اما واقعا دلم گرفته ازین وضعیت ، تا من زنگ نزنم زنگ نمیزنه تا پیام ندم پیام نمیده حتی نمیاد شهرستان منو ببینه ، نمیدونم چرا اینجوریه خیلی دلم گرفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین راه اینه که یه مدت ازش فاصله بگیری 

باهاش تماس نگیرم اجازه بده ببین خودش چه قدر طول می‌کشه تا زنگ بزنه وقتی هم زنگ زد به جوری رفتار که که انگار هیچ چی نشده 

اینطوری مرد فکر می‌کنه اره اون بدون من هم خوشحاله و ناخودآگاه تلاش می‌کنه که تو اونقدر کنارش حس خوشحالی کنی که بدون اون اذیت بشی که ترس از دست دادند میاد سراغش 

معمولا مرد وقتی مطمین بشه از حس زن و زن زیادی بهش توجه کنه این طوری میشه

از اول اینطور بود؟مثلا دوران آشنایی و نامزدی?

به من اجازه شناخت ندادن مجبورم کردم ازدواج کنم  تا ۴ ماه بعد ازدواج خیلی خوب بود ولی بعدش رفتارای زشتش رو نشون داد ولی درکل چیزی ک احساس میکنم اینه که حسی نسبت به من نداره وگرنه مگه میشه اینقدر بی تفاوت، حتی وقتی پیام میدم و باهاش شوخی میکنم تو چت زود میخاد به یه نحوی بپیچونه بره...

بهترین راه اینه که یه مدت ازش فاصله بگیری باهاش تماس نگیرم اجازه بده ببین خودش چه قدر طول می‌کشه تا ...

این راهشو یاد گرفته کلا میخاد ک نباشم و چون میدونه خانوادم مخالف طلاقن میتازونه با بی توجهیاش

با خودش حرف بزن بگو چه انتظاراتی ازش داری

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

این راهشو یاد گرفته کلا میخاد ک نباشم و چون میدونه خانوادم مخالف طلاقن میتازونه با بی توجهیاش

پس اگر جریان اینه 

مهریه ات رو بذار اجرا 

خانواده تا به جایی می تونن دخالت کنن 

اجازه بیشتر رو نباید بدی 

با خودش حرف بزن بگو چه انتظاراتی ازش داری

ازین رابطه چیزی در نمیاد چون من به این نتیجه رسیدم مرد باید زنشو دوس داشته باشه تا اون زندگی سرانجامی داشته باشه اما من هیچ مهری از شوهرم ندیدم هیچی

پس اگر جریان اینه مهریه ات رو بذار اجرا خانواده تا به جایی می تونن دخالت کنن اجازه بیشتر رو نباید بد ...

بعدش چیکار کنم خاهر ، فکر بعد طلاق داره روانیم میکنه خیلی چیزا از دست میرن و در نهایت تک و تنها باید بیام تو روستا زندگی کنم و کنایه بشنوم ، از طرفی اگ با شوهرم بمونم تا اخر عمیر باید با بی مهری و بی توجهیای اون سر کنم موندم بین یه دوراهی ک هیچ طرفش برای من بردی وجود نداره

بعدش چیکار کنم خاهر ، فکر بعد طلاق داره روانیم میکنه خیلی چیزا از دست میرن و در نهایت تک و تنها باید ...

اگر طرز فکرت رو اینطور نگه داری و همیشه بخوای رضایت همه رو داشته باشی درسته تو هیچ کاری نمی تونی بکنی 

ولی اگر همت کنی بری شهری که شوهرت هست یه کار پیدا کنی همه چی حله 

بعدش مهریه آن رو می‌ذاری اجرا و باهاش یه جا رورهن می‌کنی توی شهر و همون جا زندگی می‌کنی 

صد در صد خانواده است مخالفت میکنن دعوا می کنن و حتی شاید تزدت کنن ولی تو بگو می خوای مستقل باشی و اجازه دخالت به کسی نمیدی 

من خودم یه با را جدا شدم توی شهر کوچیک و تجربه دارم 

اگر طرز فکرت رو اینطور نگه داری و همیشه بخوای رضایت همه رو داشته باشی درسته تو هیچ کاری نمی تونی بکن ...

ازدواج من باعث شد دوست صمیمیم بخاطر من بیاد توی اون شهری ک هستم ازدواج کنه که بتونیم تا اخر عمر کنار هم باشیم ، حالا من میخام برگردم چون شوهر من عشقی بهم نداره اما دوستم یه تونست شوهرشو عاشق خودش کنه ، من تمام راه هتیی ک بلد بودم رو امتحان کردم اما هیچ کدوم روی شوهرم تاثیری نداره و به این نتیجه رسیدم ک کلا دوسم نداره و تلاشام بی فایدست ، فقط سوالی ک همیشه تو سرم میچرخه اینه ک اگه دوسم نداشت چرا باهام ازدواج کرد

ازین رابطه چیزی در نمیاد چون من به این نتیجه رسیدم مرد باید زنشو دوس داشته باشه تا اون زندگی سرانجام ...

انقد عجله نکن سعی کن ریشه یابی کنی چون اگه اوایل خوب بوده و بعدا سرد شده ممکنه دلیلی داشته باشه بهترین کار اینه حتما باهاش حرف بزنی

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹