2777
2789
عنوان

بحثو دعواهای دانشگاه

125 بازدید | 10 پست

چرا واقعا همه با من مشکل دارن من هرچی که بگم بحثش میکنن یسریاشون در صورتیکه همون حرفو یکی دیگه بزنه بحث نمیشه شروعشم از مشکلم با یکی از هم اتاقیام بود الان رسیده به پسرا و یه اکیپشون بامن لج افتادنه واقعا چرا ؟

چجوری تحمل کنم اصن خیلیم راهم دوره پنج شنبه جمعه هم نمیتونم بیام خونه 

شاید با شخصیتت مشکل دارن یا باهاشون خوب رفتار نمیکنیوقتی در خوابگاه هستی باید مدارا و سازش داشته باش ...

نه من واقعا نمیتونم دو رو باشم و همش رو در رو میکنم ترم اول الان جدا شدم و یه پسریه عملا داره برا بار دوم بهم توهین میکنه وقتی که اصلا طرف حرف من نیست اینم با همون هم اتاقیای قبلیم دوسته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من واقعا نمیتونم دو رو باشم و همش رو در رو میکنم ترم اول الان جدا شدم و یه پسریه عملا داره برا با ...

از ادمهایی که باهاشون مشکل داری چه خودشون چه دوستهاشون دوری کن  به شدت سرسنگین و جدی باش نتونن بهت حرف بزنن 

اصلا هم محل نذار  سرتو بنداز پایین برو و بیا با کسی صمیمی نشو دنبال اینکه کی چی گفت چی شنید نباش ول شون کن 

جو دانشگاه و خوابگاه همینقدر افتضاحه با بچه های ۲ساله معاشرت میکنی انگار 

حتما حرفات منطقی نیستن و پافشاری میکنی

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

از ادمهایی که باهاشون مشکل داری چه خودشون چه دوستهاشون دوری کن به شدت سرسنگین و جدی باش نتونن بهت ح ...

اره یه دوسته صمیمی دارم که خونشون همون شهره و خوابگاهی نیست ولی از اینکه بقیه باهام اینجوری رفتار میکنن اذیت میشم 

من اینجا کسی نیست که بخوام تعریف الکی کنم ولی همون هم‌اتاقیام خیلی تو کف پسر بودن بعد من خیلی درخواست داشتم همون ترم‌اول نه الان سر همونم باهام لج کردن و اینکه با یکی از دوستامم بد بودن ولی اون در برابر کاراشون سکوت کرد الان دیگه کاری باش ندارن بارها سکوت کرد ولی من نکردم اخه مگه بدهکارشونم یا خرجمو میدن که سکوت کنم

حتما حرفات منطقی نیستن و پافشاری میکنی

مثلا همین جنگه قرار بود اینقد نریم تا دانشگاه مجبور به تعویق بشه منم تو یه شهریم که واقعا دارن میزنن دانشگاهمون تو یه شهرستان کوچیکه اونجارو‌نزدن برا همین میکن حضوری بیاید بچه‌هام زدن زیر حرفشون و گفتن میریم گفتم من ۱۵ ساعت راهم دوره عصبی شدم ایموجی سیب زمینی فرستادم تو گپ بعد یکی از همون پسرا که اصن جز کسایی که تو گپ چت میکردن نبود پاشد ایموجی‌موز‌و بادمجون فرستاد حتی دوستاشم گفتن نکن زشته 

مثلا همین جنگه قرار بود اینقد نریم تا دانشگاه مجبور به تعویق بشه منم تو یه شهریم که واقعا دارن میزنن ...

اهل کدوم استانی شهر نگو

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

راجب مشکلم میگفتی خب 🥲

اینجا نمیشه