2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعاً متوجه نیستی وضعیت رو ممکنه یه حواله چند بار برگشت بخوره خودم از عصر ۱۰ بار تلاش کردم به پولی واریز کنم، آنلاین شاپ معتبر حسابدار داره سیستم داره باید چک کنه مبلغ فرستاده شده به بانک کی عودت شده با کدوم شناسه واریزی و اینا بوده 

تا فردا صبر کن واریز نشد 

از سایت اینماد خانمی جستجو کن و شکایت با مدرک ثبت کن ، دو ساعته واریزه

اگه دنبال درآمد راحت و مجانی و بدون دردسر میگردی برنامه ( کانکت یار) از بازار دانلود کن ، هیچی هم نمیخواد نه کد معرف نه شماره ، دعا یادت نره 

ولی خانومی که خیلی سایت معتبریه همیشه ازش خرید میکنم

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

میدونین من از کجا فهمیدم سایت خانمی خیلی دزد و پدرسوختس؟

توی گیرودار اینکه پیج بلاگرارو‌ فتا میبست بعد یه پست نیروانتظامی میذاشت 

خب یدونه پست میذاره فتا کامنتم میبنده عکس پروفایلم عوض میکنه

خانومی برای اینکه مخاطبارو بازی بده و با احساساتشون بازی کنه و ترحم بخره

اومد پستاشو همرو ارشیو کرد بعد یدونه پست فتارو خودش گذاشت بعد کامنتا باز بود که مردم بتونن کامنت بزارن و تعداد کامنتا و فالووراش بره بالا بعد همه اومدن گفتن اگر فتا پیجو گرفته بود کامنتارو میبست پس خودتون از عمد این اداها و بازیارو دراوردین فرداش کامنتارم بست

۲ روز بعدش پستارو از ارشیو دراورد و شروع کرد ادامه دادن که یعنی ما پیجو پس گرفتیم 

فیلم بازی کردنشون  و... ۲ روز فقط طول کشید