2777
2789
نه سایتش معتبره من دو دفعه خرید کردم الکی تهمت نزن کلاهبرداری بود که کسی جوابتو نمیداد. سیستمای با ...

عزیزم با قطعیت میگفت ۲۵ پولت واریز شده

پرینت دادم الکی گفت ۳۰

بعد گفت ۳۱

الانم گفت دوروز دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای واقعا آخه اصلا به نظر نمیاد فیک باشه ؟الان من نزدیک سه هفته هس ارسال نمیکنه

اره کلاهبردارن

یا نمیفرسته یا یه چیز اشغال غیر قابل پوشیدن و سایز اشتباه میفرسته 

همه تو اینستا شاکی بودن ازش

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
من تا حالا ازش خرید نکردم ولی حس خوبی بهش ندارم..حس میکنم تاریخ جنساش نزدیک انقضا باشه

نه تاریخاش اوکیه همشون مدت بالاس 

تاریخ نزدیکا رو خودشون میگن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
سایت خانمی کیه؟ چیه قضیه؟

خرید و فروش لوازم آرایش و بهداشتی انلاین

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️