2777
2789
عنوان

پرخوری عصبی

179 بازدید | 16 پست

خدایی کسایی که توی استرس نه پرخوری عصبی میگیرین نه معدتون ترش میکنه که چیزی نتونین بخورین، برین خداتونو شکر‌کنین

من از هفته ی پیش سر جریانات پیش اومده تاحالا ۵ کیلو اضافه کردم

دست خودم نیست یجوری حمله میکنم به غذاها انگار اخرین باریه که قراره طعمشونو بچشم😑 تا مرز بالا اوردن میخورم معدم به شدت درد میگیره ولی بازم میخورم

صورتم وحشتناک ریخته بیرون پر از جوش شده

بدنم کهیر زده احتمالا به خاطر قاطی شدن غذاها

همش به خاطر این استرس کوفتی 

بعد مسئله اینجاست همون لحظه که دارم میخورم اصلا توجه نمیکنم، وقتی میفهمم که کار از کار گذشته و دلم درد میکنه از میزان حجم غذا😑 

هوفف یک هفته جنگ منو از پا در نیوورد استرسش کاری کرد که خودم خودمو از پا دربیارم😑😑 

تورو خدا راهکار دارین برای اینکه به حالت عادی برگردم بگین💖

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس من بی اشتهایی عصبی دارم

تو چند روز هفت کیلو اورده بودم پایین چندسال پیش ،فکرشو کن بدنم عضله صورت و باسن و رون پا و سینه رو خورده بود

و بجاش پف صورت گرفتم

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..

من قبلا اینجوری بودم ولی یهو تغییر کردم کمترین ناراحتی و استرس عصبی شدت ااشتهام کلا کور میشههههه حالت تهوع میگیرم هیچی نمیتونم بخورم 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

منم اینجورم وقتی میفهمم دیگه نباید بخورم که دیگه کار از کار گذشته و رسما دارم بالا میارم😐

من باشگاه رفته بودم خیلی انگیزه گرفته بودم خیلی کم غذا میخوردم رفیقام همه بدنا عالی عضله شکم تخت پهلو صفر من چیییییی

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

منم اینجورم وقتی میفهمم دیگه نباید بخورم که دیگه کار از کار گذشته و رسما دارم بالا میارم😐من باشگاه ...

ای بابا

من باشگاه میرم یکم باز اشتهام بیشتر میشه ولی باز میتونم‌کنترل کنم چون استرسم کمه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
من قبلا اینجوری بودم ولی یهو تغییر کردم کمترین ناراحتی و استرس عصبی شدت ااشتهام کلا کور میشههههه حال ...

عه کار خاصی کردین؟ متاسفانه در شرایط استرس زا اینقدر وزن اضافه میکنم که هرچی تلاش کردم برای لاغری از بین میره

ای بابامن باشگاه میرم یکم باز اشتهام بیشتر میشه ولی باز میتونم‌کنترل کنم چون استرسم کمه

من باشگاه خیلی روم تاثیر داشت بشدت مقرراتی شده بودم کالری شماری دقیق مکمل دقیق تمرینا دقیق ۸کیلو تو یه ماه کم کردم انقد قشنگ بدنم داشت فرم میگرفت

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

عه کار خاصی کردین؟ متاسفانه در شرایط استرس زا اینقدر وزن اضافه میکنم که هرچی تلاش کردم برای لاغری از ...

نه یادم نمیاد ولی فک میکنم از بعد رژیم اینجوری شدم 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

من باشگاه خیلی روم تاثیر داشت بشدت مقرراتی شده بودم کالری شماری دقیق مکمل دقیق تمرینا دقیق ۸کیلو تو ...

الان خبر دارین باشگاه ها از کی دوباره باز میکنن؟ 

اینجوری نمیشهه تا یماه دیگه وزنمون اینجوری بره بالا نمیتونیم حرکت کنیم دیگه😑😑😑