2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی عصبی شده

488 بازدید | 7 پست

از وقتی این ماجراها اتفاق افتاده ما شب و روز نداریم ماهی ۱۰۰میلیون قسط میده اما فعلا کسب و کار تعطیله ۲۴ساعته اعصابش خرده باهاش حرف میزنی داد میزنه اعصاب نداره خدایا خودت ی کاری کن

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید فضولیه اگ دوس داشتین جواب بدین صد ملیون قسط واسه چیه خیلی زیاده ک 

شغلش چیا زیر بار همچین قصطی رفته؟

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

کار و کسبه خیلیا کساد شده 

نمونش خودما ،کلیم قسط داریم تازه ،شوهرمم هرجوری شده داره تلاششو میکنه عصبی نیست فقط حواس پرت شده 

ممکنه تو این شرایط خیلیام عصبی بشن درکل واکنش ها متفاوته ،یکمی صبوری کنید ، شمام حق دارید و نیازمند آرامشید وقتی جو خونه متشنج بشه سخته 

کار و کسبه خیلیا کساد شده نمونش خودما ،کلیم قسط داریم تازه ،شوهرمم هرجوری شده داره تلاششو میکنه عصبی ...

خیلی شرایط سخته شوهرمن بازاریه کلی چک بیرون داره وقت اجاره مغازه میرسه و هیچی نداره شوهرم کاملا عصبی شده دیگه نمیدونم چیکار کنم

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 
خیلی شرایط سخته شوهرمن بازاریه کلی چک بیرون داره وقت اجاره مغازه میرسه و هیچی نداره شوهرم کاملا عصبی ...

میدونم چی میکیشید ،ما الان درآمدمون اندازه خورد و خوراکمون ،پول قسطامونم این ماه از حساب من دادیم ،من باردارم هستم ،مجبورم خیلی چیزا بزارم کنار 

پول پس اندازهم داشتیم ولی دادیم برای چیزای دیگ 

خلاصه خیلی خیلی درکت میکنم اگر پولی چیزی داری کمکش کن