2777
2789
عنوان

کیا خونه خودشونن جا ندارن برن

371 بازدید | 16 پست

بچها ما همش خونه خودمون موندیم وکالتی ساختم هست جایی نداریم بریم فامیل شوهرو مامانم اینا هستن فامیل شوهرم گلن ولی میترسم منت شه برامون اگر خونه هستین از تجربه هاتون بگید نمیترسید درچه حالید مرسی🙏🏻🌸

شاد و سلامت باشید 💐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان من شب ها خوابش نمیبره ما همه می‌خوابیم اما مامانم کل شب بیداره قرآن و تسبیح دستشه 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

صبر کن چهار روز دیگه داد میزبانان در میاد همه برمی‌گردن خونه خودشون تو این دوره زمونه ملت اعصاب خودش ...

افرین 

بعد همه تاپیکا میشه،  بهم تیکه پروند،  میزبان بهم خیانت کرد و و و و 

صبر کن چهار روز دیگه داد میزبانان در میاد همه برمی‌گردن خونه خودشون تو این دوره زمونه ملت اعصاب خودش ...

تو این خرج و گرونی روهم اضاف کن.مهمون دوروز عزیزه.خواهر برادر هم اگه باهم خوب باشن زن و شوهرا  یه فنگی میندازن

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
گلم ماهم تونه خودمونیم جای نمیریم همه چیزدست خداونده نگرانی هاتوبسپاربه خدا.

مرسی عزیزم بله حتما دعا میکنم شبا ارامش بگیرم چون بچه‌کوچیک دارم ترس اونو دارم وگرنه توکل برخودش...

شاد و سلامت باشید 💐