2777
2789
عنوان

کیا خونه خودشونن جا ندارن برن

363 بازدید | 16 پست

بچها ما همش خونه خودمون موندیم وکالتی ساختم هست جایی نداریم بریم فامیل شوهرو مامانم اینا هستن فامیل شوهرم گلن ولی میترسم منت شه برامون اگر خونه هستین از تجربه هاتون بگید نمیترسید درچه حالید مرسی🙏🏻🌸

شاد و سلامت باشید 💐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من شب ها خوابش نمیبره ما همه می‌خوابیم اما مامانم کل شب بیداره قرآن و تسبیح دستشه 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

صبر کن چهار روز دیگه داد میزبانان در میاد همه برمی‌گردن خونه خودشون تو این دوره زمونه ملت اعصاب خودش ...

افرین 

بعد همه تاپیکا میشه،  بهم تیکه پروند،  میزبان بهم خیانت کرد و و و و 

صبر کن چهار روز دیگه داد میزبانان در میاد همه برمی‌گردن خونه خودشون تو این دوره زمونه ملت اعصاب خودش ...

تو این خرج و گرونی روهم اضاف کن.مهمون دوروز عزیزه.خواهر برادر هم اگه باهم خوب باشن زن و شوهرا  یه فنگی میندازن

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
گلم ماهم تونه خودمونیم جای نمیریم همه چیزدست خداونده نگرانی هاتوبسپاربه خدا.

مرسی عزیزم بله حتما دعا میکنم شبا ارامش بگیرم چون بچه‌کوچیک دارم ترس اونو دارم وگرنه توکل برخودش...

شاد و سلامت باشید 💐