بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همسرم رمز اولشو تغییر داد فقط میتونه کارت بکشه نه میتونه انتقال بده نه نقدی برداشت کنه
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
مشتری گرامی بانکداری دیجیتالی پاسارگاد؛ ارائه خدمات با کارت به وضعیت پایدار بازگشت. استفاده از پایانههای فروش و خودپردازها بعد از دریافت رمز اول کارت از طریق اپلیکیشن ویپاد؛ منوی تنظیمات رمز کارت، صدور رمز اول؛ امکانپذیر خواهد بود.
من تغییر ک ندادم. اصلا کارت رو میکشی، مثلا برای شارژ کارت مترو، درجا خطا میده
رمز اولو باید عوض کنی من همسرم ظهر این کارو کرد درست شد ولی فقط میتونه کارت بکشه نه انتقال میشه داد نه نقدی برداشت کرد
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡