2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همسرم رمز اولشو تغییر داد فقط میتونه کارت بکشه نه میتونه انتقال بده نه نقدی برداشت کنه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
نه باید تغییر میدادم؟

نمی‌دونم برام امروز این پیام اومد 

مشتری گرامی بانکداری دیجیتالی پاسارگاد؛ ارائه خدمات با کارت به وضعیت پایدار بازگشت.
استفاده از پایانه‌های فروش و خودپردازها بعد از دریافت رمز اول کارت از طریق اپلیکیشن ویپاد؛
منوی تنظیمات رمز کارت، صدور رمز اول؛ امکان‌پذیر خواهد بود.

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨
فقط کارت کار میکنه پولی داخلش نمیاد

چجوری کار میکنه؟ من ظهری با آپ شارژ خریدم و رمز دوم اومد

بعدش خواستم از یه مغازه چیزی بخرم، نکشید سرخ شدم

هیچ پولیم نمیشه ازش کارت ب کارت کرد

من همسرم رمز اولشو تغییر داد فقط میتونه کارت بکشه نه میتونه انتقال بده نه نقدی برداشت کنه

من تغییر ک ندادم. اصلا کارت رو میکشی، مثلا برای شارژ کارت مترو، درجا خطا میده

نمی‌دونم برام امروز این پیام اومد مشتری گرامی بانکداری دیجیتالی پاسارگاد؛ ارائه خدمات با کارت به وضع ...

ممنون به من هیچی نیومده. همه جام نوشتن ک به خدمت برگشت و شرایط پایداره

من تغییر ک ندادم. اصلا کارت رو میکشی، مثلا برای شارژ کارت مترو، درجا خطا میده

رمز اولو باید عوض کنی من همسرم ظهر این کارو کرد درست شد ولی فقط میتونه کارت بکشه نه انتقال میشه داد نه نقدی برداشت کرد

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡