2777
2789
عنوان

یه راه حل برای دیسک کمر پیدا کردم

113 بازدید | 20 پست

من سنم خیلی کمه و حدودا یکساله دچار این اسیب شدم

هر راهی رو امتحان کردم برای درمان کمردرد و سیاتیکم

از بادکش و‌ماساژ و راه حل خونگی تا دکتر و‌دارو درمانی

ولی هیچکدوم جواب نمیداد

فکر میکردم تو۱۹سالگی دیگه محدود شدم و باید مثل یه پیرزن۸۰ساله با بدنم رفتار کنم

تو همین نی نی سایت چندماه پیش یه خانومی بهم کفت پیلاتس رو امتحان کن…و الان با پیلاتس درد سیاتیک و کمرم کمتر شده البته بهتر میشه به شرط اینکه خودم یجا بند شم ولی خب متاسفانه من خریت می کنم و میرم بدنسازی،تا یکم خوب میشم باز خودمو بدتر می کنم با بدنسازی

خلاصه که برین بهترین باشگاه شهرتون که از سابقه مربیش مطمئنید و میدونید صد درصد کارش خوبه

پیلاتس معجزه میکنه🧘🏻‍♀️

بدنتون رو پر اب نگه دارید

وقتی به پهلو دراز می کشید یه بالشت بین زانو و مچ پا بزارید و کمی پا رو تو شکم جمع کنید و یه بالشت کوچیک بزارید زیر سینتون تقریبا،که شونه و تنه افت نکنه به سمت پایین،دقت کنید ستون فقرات تو یه راستا باشه

وقتی به پشت دراز می کشید دوتا بالشت بزارید روی هم و بزلرید زیر ران و زانو

و زانوهاتون حالت خم به سمت بیرون باشه(به قولی غش کرده باشن)

این چیزایی بود که من انجام دادم و تا حدودی جواب گرفتم

اگه رفتین و دردتون خوب شد،لطفا برام دعا کنید🙏❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم اگه تهرانی حتما برو مطب دکتر محمد کمالی کایروپراکتیک کار هست برای دیسک عالیه

نه متاسفانه🫠ولی راجبش شنیدم،جدی جوابه؟یعنی میشه به عنوان درمان قطعی روش حساب باز کرد؟

نه متاسفانه🫠ولی راجبش شنیدم،جدی جوابه؟یعنی میشه به عنوان درمان قطعی روش حساب باز کرد؟

عالیه گلم دکتر کمالی. همسر من و برادرم جوری بودن خمیده راه میرفتن الان بعد ۱۴ سال که انجام دادن اونم توی دو جلسه کمرشون اخ نگفته