2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتا که عدد نمیده فقط میگن حاملگی مثبته یا منفی.بتا تیتر عددو میگه.

نه عزیزم اشتباه نکن دیگه من۵ساله هرماه ازمایش دادم ومنفی میشد😣دونوع ازمایش هست یکی بتاکه یک عددمعمولی هستش برای بارداربودن ولی تیتراژازمایش حساس ودقیقه بارداریه حتی ازعددش میشه هفتشوفهمیدالان برات میفرستم ازمایشمو😍تیتراژومعمولابرای اوناییکه مشکل دارن یاای وی افی هستن میگیرن هزینشم دوبرابره.

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣
باید بتات بالای هزار تا میشد.ولی خب همه حاملگیها مثل هم که نمیشه.من روز ۳۹ بتام ۹۵۰ بود.بنظرم پایینت ...

بدن هرکس فرق داره شایدلقاحش خیلی دیرتربوده دلشوخالی نکنیدگناهه

دکتر برام نوشته بود تیتر بتا.آزمایش که دادم زده بود ۹۵۰.ولی از هفته حرفی نزده بود.

خب خوددکترمیفهمه چندهفته ایی ازمایش منوببینیدروبروش نوشته بیشترازمایش تیتراژهاداره

عزیزم نگرانی نداره .احتمالا تخمک گذاریت روزای آخر سیکلت بوده و لقاح دیر انجام شده ..پریودات منظمه؟

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
پریودام تاقبل ازشروع به اقدام منظم بود

خب دیگه .الان که نامنظمه یعنی مشخص نیس که دقیقا چه روزی تخمک گذاری کردی ...احتمالا روزای آخر سیکلت بوده ..توکل کن به خدا و استرس نداشته باش 

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗