2821
2789
عنوان

بهم نخندینا...

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 56 پست
چقد دغدغه حرف مردمو داررین

بابا دغدغه نداریم که.....بعضیا نظراتشونو میکنن تو حلق ادم....یه ماه از تولد دخترم گذشته‌...مادرشوهرم هربار منو میبینه میگه میبردی پسش میدادی😓😓

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بابا دغدغه نداریم که.....بعضیا نظراتشونو میکنن تو حلق ادم....یه ماه از تولد دخترم گذشته‌...مادرشوهرم ...

وای چه کلیدیه😑

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بابا دغدغه نداریم که.....بعضیا نظراتشونو میکنن تو حلق ادم....یه ماه از تولد دخترم گذشته‌...مادرشوهرم ...

عزیزم همونطور ک مادر شوهرت رک بهت میگه برو پسش بده شمام بگو خوشگله خیلیم قشنگه چرا پسش بدم

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
عزیزم همونطور ک مادر شوهرت رک بهت میگه برو پسش بده شمام بگو خوشگله خیلیم قشنگه چرا پسش بدم

اتفاقا هر دفعه همینو میگم....دوباره هفته بعد میپرسه پسش دادی....😂😂😂

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....