2777
2789

من کل عمرم رو تو استرس ودلهره  بزرگ شدم  الان هم 

با کوچکترین صدایی تا مرز سکته میرم روزها خون گریه میکنم به شدت منزوی شدم فقط به زور به خاطر دو تا بچه کوچیکم دارم زندگی میکنم شوهرم مرد خوبیه  فقط تو رو خدا قرصی که آدم رو بیخیال کنه بهم معرفی کنید

عزیزم من اتفاقی تاپیکتو دیدم 

اون قرصی که شما مدنظرته قرص اعصابه 

اصلا و ابدا تحت هیچ شرایطی بدون مشورت روانپزشک نباید مصرفش کنی حتی همون آسنترا که دوستمون گفته

حتی اونی که تحت مشورت روانپزشک هم مصرف میکنه اون هم متاسفانه بعضی وقتا معتادش میشه و نمیتونه ترکش کنه همش باید قرصای قوی تر یا دوز بالاتر بخوره 

چیزی که واقعا کمکت میکنه مشاوره با روانشناسه 

اصلا فکر نکن مشاور و .. خوب نیست آدمایی که پیش روانشناس میرن اتفاقا سالم تر و بالغ ترن اون اگه صلاح دونست و مجبور بودین میگه برو روانپزشک قرص بنویسه

مورد بعدیم ثبت نام باشگاهه 

کل تایم باشگاه یه ساعته عزیزم ولی واقعا بعد چند ماه میفهمی چقدر رو روحیه و کم کردن استرس تاثیر داره 

بعدیم مدیتیشن مثلا برنامه آرامیا رو دانلود کن تا هفته اول همه چیزش رایگانه بعدشم کلی مدیت رایگان داره منظم و روزانه انجام بده مثلا شب قبل خواب صبح ها و ... 

بعدم اینکه هر چقدر بیشتر تو جامعه باشی حالت بهتره 

حالا این جامعه میتونه کلاس هنری رفتن باشه یا هر چیز دیگه 

چیزی که تو رو به دیگران و جامعه وصل کنه 

بعدم اگه مزاجت بهم ریخته باشه یا سودایی باشی استرس و افکار منفیت زیاده یرا اینم باید سبک زندگیت رو بهتر کنی

بازم اینا نظرات من بود به عنوان یه خواهر کوچیکتر 

حتما شما صلاحت رو بهتر از من میدونی عزیزم 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی امیدوارم انرژی مثبتش به خودت برگرده ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه روانشناسی که انتخاب میکنی طرحواره درمانگر باشه که دیگه بهتر میتونه استرست رو ریشه ای کمتر کنه 

کنار همه اینا یه سری دمنوش ها هم کمک میکنه خوبه برات 

مثل سنبل الطیب و بهارنارنج که فوق العاده ان 

گل گاوزبون به لیمو و ... میتونی با نبات هم دم کنی یکم تلخن

من یه مدت هر شب دم میکردم خیییلی تاثیر داشت 

مقدار کم دم کن تا عادت کنی کم کم به خوردنش و مزشون 

کلا تغییر تو زندگی خوبه آدمو از استرس و فکرای منفی دور میکنه حالا میتونه ادامه دادن درس خوندن باشه کار نیمه وقت باشه یا هررر چیزی که حالتونو خوب میکنه عزیزم 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی امیدوارم انرژی مثبتش به خودت برگرده ❤