2777
2789
عنوان

کیا خیلی فکروخیال میکنن

113 بازدید | 13 پست

اینقدر گوشه گیرم و همش تو فکرو خیالم به خودم اومدم دیدم هیچ دوستی نمونده برام توی محل کار سلف همه با هم میشینن غذا میخورن من تنها یه گوشه. همش فکروخیال میکنم بخاطر مشکلاتم همش گوشه گیر و ناراحتم. میدونم جنگه و حتی معلوم نیس فردا چی پیش بیاد ولی واقعا اذیت میشم از اینکه حساسم و اشکم دم مشکمه همش فکر میکنم ناکافی و بدرد نخورم. همش حس میکنم از همه عقبم

همه ما خانوما خیلی فکر میکنیم هر چیزیو خیلی مرور میکنیم تو ذهنمون 

منم اینجوریم به خودم میام میبینم ۲ ساعته تو فکر بودم

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همین 

پارتنر کسافت من ک یکسال باهاش بودم بعد یکسال کات کردیم بعد پریشب بهش پیام دادم کلی حرف بارم کرد خیلی دلم شکستتتت 

بعد فهمیدم میخاد با اکسش ک قبل از من باهاش بود دوباره بهش پی بده و رل بزنه

میدونید چی میگه 

میگه اون بلد بود منو رام کنه برعکسه تو

بلد بود چجور نگهم داره هع گف دوسش داره قبلا چهارسال باهاش بوده کات کرد یکسال باذمن بود 

درصورتی ک قبلا بدشو میگفت 

میگفت ی تار موتو ب اون نمیدم

واقعا شکستم 

ی ادم چقد میتونه نامرد باشه 

گوشه گیریم برا همیناعه

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

با فکر و خیال هیچی درست نمیشه و تغییر نمیکنه 

باید روحیه خودتون تو همین آنی که هستین حفظ کنین 

از آینده نامعلوم که کسی نمیترسه 

اتفاقا برین تو جمع آدمای حسابی البته 

خیلی راحت تعامل کنین تا تخلیه روحی بشین 

وگرنه عمرتون بیهوده میگذره به ناراحتی 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

وای کاش من اینجور بودم کلا دوست ندارم با کسی باشم ولی محل کارم بهشون برمیخوره اگه باهاشون نباشم

اینقدر عشق میکنم تنها باشم هیشکی اطرافم نباشه فقط در حد سلام علیک باشه ولی بعضی جاها دیگه زورم نمیرسه

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
دقیقا همین پارتنر کسافت من ک یکسال باهاش بودم بعد یکسال کات کردیم بعد پریشب بهش پیام دادم کلی حرف با ...

عجب لاشی ای بوده خدا خواسته بشناسیش

و تقریبا تجربه هامون شبیه همه. یه ادم اشتباه... باعث میشه احساس ناکافی بودن کنیم.

دقیقا همین پارتنر کسافت من ک یکسال باهاش بودم بعد یکسال کات کردیم بعد پریشب بهش پیام دادم کلی حرف با ...

بهت قول میدم ب سال نمیکشه ازش جدا میشه فقط خواهشا بهت برگشت محل سگ بهش نده بذار بره پی لیاقتش

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
عجب لاشی ای بوده خدا خواسته بشناسیشو تقریبا تجربه هامون شبیه همه. یه ادم اشتباه... باعث میشه احساس ن ...

دقیقا الان دوس دارم فقد خدا دل شکستمو ببینه جواب بده 

شماهم اینجور شدی؟

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

بهت قول میدم ب سال نمیکشه ازش جدا میشه فقط خواهشا بهت برگشت محل سگ بهش نده بذار بره پی لیاقتش

اره مطمئنم کسی ک چهارسال باهاش بوده خودش خیانت کرده و ولش کرده حالا دوباره برگرده باهاش پایدار نیس ک

فقد دوس دارم برگرده منم تحقیرش کنم بسوزه