2777
2789
عنوان

کتاب های مربوط به دین

290 بازدید | 34 پست

من یک مدته در مورد فلسفه وجود خدا، توحید و نبوت و رابطهٔ علم و دین دارم تحقیق می کنم. 

چه کتابهایی در این زمینه خوندید یا می شناسید که مطالبش ساده، جامع و مفید باشه؟ 

کتابای تفسیر قرآن بخون

🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کتابهای مصباح یزدی(فلسه اخلاق،فلسفه حقوق،فلسفه سیاست،انسان شناسی،خداشناسی)

ایناخیلی جامع چ شاملن

هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن

به این کتابا اعتماد نکنهمیشه برو دنبال کتاب های ممنوعه دنبال سوالت بگرداکثرن بدون تحریف هستن

کتاب ممنوعه چیه؟بعد چرا باید اعتماد نکنم؟وقتی کسی تو این زمینه سالها کار کرده اعتماد کردن بهش کار عقلانی هست

ممنوع بودن نشر یک کتاب در یک کشور، دلیل خوبی برای اینکه مطالعه‌اش برای یک فرد ناشناس که نمی‌دونیم در چه جایگاهی از آگاهی و اشراف و... است؛ مفید باشه نیست ها! 

مثلاً فرض کنید یک کتاب به دلیل اشاعه‌ی فحشا ممنوع شده باشه؛ یا درش با لحنی رکیک و کلمات بی‌ادبانه نسبت به پیشوایان دین هتاکی کرده باشه؛ چرا باید چنین کتابی رو برای آشنایی با دین برای یک فرد ناشناس معرفی کنیم؟!

تفاسیر خیلی طولانینمن ترجیحم اینه موضوع محور بخونم

خب تفاسیر با نویسنده های مختلفن با سبک های مختلف، و حتی تفسیر موضوع محور هم داریم 

🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

کتاب ممنوعه چیه؟بعد چرا باید اعتماد نکنم؟وقتی کسی تو این زمینه سالها کار کرده اعتماد کردن بهش کار عق ...

کتاب های ممنوعه نقد منفی کردن مثل تولدی دیگر ایران کهن در هزاره ای نو ممنوعه هستن این کتابها از این نظر جالبن که جواب هم براشون هست یعنی اینها دین رو نقد منفی کردن از اونور یک نفر اومده کتابشون رو نقد کرده که اشتباه میکنن مثلا اینجاها اونم از اونو اومده اینها رو نقد کرده شما که داری تحقیق میکنی از خوندن کتابهای ممنوعه و جوابهایی که علما در جوابشون نوشتن غافل نشو نترس از شک و سوال ‌

اگر بخوای نقدهای مثبت رو فقط بخونی که اسمش تحقیق نیست 

کتاب قاف و هو پوریا گیلانی.خیلی ساده و روان نوشته شده.ولی گیر نمیاد.من سپردم به کسی برام سه چهار برابر قیمت پیدا کرد

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷