2777
2789

سوره طاها

نیت میکنی که چهل روز بخونیش برای امر خیر و ...

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چهل روز بدون وقفه نیت کرده باشی به طور مثال سوره طه رو بخونی به نیت ازدواجت یک روز هم نباید فراموش بشه و میتونی نذر امام ها کنی و اینا هر سوره ای میشه ولی معمولا طه و یس و ایناست

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

فقط رها کن رهااای رها باش بهش فک نکن.خودش پیش میادبچسبی فرار میکنه

یعنی بهش فکرهم نکنم مشغول کارای دیگه باشم؟

هرچند خودم ازاین رها بودن نتیجه گرفتن چیزی که اوایل سرسخت بودم سرش بعد که بیخیال شدم نتیجه گرفتم

انیدوارم واسه همینم کار کنه

فقط بخونيم؟همین؟نیت کردن می‌خواد؟شما نتیجه گرفتین؟

بله نیت کن و فقط بخون و ادامه بده

من مشکل ازدواج ندارم نخوندم ولی دوبار چله سوره بقره برداشتم برای نیت دیگه که فایده نداشت

یعنی تا خدا نخواد نمیشه ولی من تلاشم و کردم

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

ممنون ایسان جانواقعیه؟

اره با نیت پاک بخون سعی کن نماز بخونی شرط استجابت دعا همین نماز های روزانست و مثلا اگه روز تول ساعت ۸شب خوندی سعی کن تا چهل روز همون بازه زمانی بخونی اینطوری بهتره

واسه ازدواج نمازتو اول وقت بخون بعد ۲۱روز پشت هم سوره طه به نیت ازدواجت اگه شخص خاصی هم تو نظر داری بگو تو نیتت بعد بلافاصله بعد ۲۱روز ۴۰روز دیگ نیت کن چله بگیر طه بخون

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️