2777
2789
عنوان

شوهرم و خونواده روانیش

323 بازدید | 15 پست

یکی از خواهر شوهرام مجرده طلاق گرفته و خونشون تهران بود بخاطر جنگ اومد شهرما 

ماهم حقوق نگرفته بودیم چند ماهه عروسی کردیم زیر بار قرض و بدبختی زندگی ایم 

دو سه روز اینجا بود هم شوهرم همش سرکار بود هم پول نداشتیم دعوتشون کنیم تشریف بیارن خونمون 

۸ نفر هستن یکیشون متاهله و ۲ تا بچه داره اونم تهران زندگی می‌کنه اون خونه مادر شوهرشه 

ولی این که مجرده رفته بود خونه خواهرش که شهرما زندگی می‌کنه 

مادر ندارن چون پدرشون ازدواج کرده بعد مرگ مادرشون باهاش قهر کردن و نمیرن خونش

چند شب پیش هم اون خواهر شوهرم که اینجا زندگی می‌کنه تعارف زد که خواهرم اینجاست شما هم بیاید من حوصله مهمونی نداشتم نرفتم 

حالا امروز حقوق گرفتیم خرید کردیم زنگ بزنیم بیان شام 

اونی که اینجا زندگی می‌کنه به شوهرم گفته آجی رفته تهران قهر کرده از شما اون شبی اصرار کردیم نیومدین اینجا اونم رفته منم به شوهرم گفتم بسلامت خدانگهدارش چرا قهر کرده چیکارش کردیم؟ شوهرم گفت نمیشد حالا اون شبی میومدی می‌رفتیم پدر مادر خودتم باشه اینطوری میگی گفتم چیکارشون کردم؟ چرا قهر کرده پول نداشتیم خونه نبودی

بدرک که رفته سرشم بگیره اونم گفت سر مامان بابا خودتم بگیره منم گفتم کی اسم پدر مادرتو آوردم بی احترامی کردم؟ شوهرم گفت احترام گذاشتی؟ چوب کردی تو ... خونوادم 

حالا الان خیلی عصبیم با لحن بد هم تایپ کردم ولی شخصیتم شخصیت تندی نیست و بی احترامی بلد نیستم 

تاپیک های قبلیم مشخصه چه بلاهایی سرم آوردن 

چه شوهرم چه خونوادش 

من حتی همون شبی که گفتن بیاید و نرفتیم به شوهرم گفتم زنگ بزن خواهرت برو بیارش اینجا خودش تنها بیاد چه لزومی داره میخوان دسته جمعی بیان این بیاد اینجا هم بخوابه تا حقوق دادن به بقیه هم میگیم 

شوهرم خودش زنگ نزد گفت ولش کن مهم نیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهشون میگفتی توجیح می کردی بنظرم اینقدر مسئله بعدش پیش نمیومد 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
کاش زن نگیرن بخدا درسته خانوادشه الویت داره ولی همینطور ک خواهرطرف شوهرشه ،اونم باید طرف زنش باشه

دقیقا 

منم دیشب به شوهرم همینو گفتم ، گفتم کاش منو نمیگرفتی تا زمانی که بند نافت از خانوادت جدا نشده بود

درد سر بعضی تهرانیا برا ما واقعا 

فامیل های ما هم همینن

تو همه خونه ها دعوا  سر همیناس

دقیقا ما هم همین بحث رو داریم 

اومدیم تا چند سال طول کشید ما باید تاوان بدیم خوب برن خونه اجاره کنن 

یا توقع بیجا نکنن

چه لوس بازی ایه که قهر کرده وا به درک 

مگه بچه 5 ساله اس چون تو نرفتی قهر کرده

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

من جات بودم میرفتم. اونها وقتی ببینند نمیری نمیگند داداش ما نیومده همه چیزو از چشم شما میبینند

و این میشه اولین جرقه برای یه دلخوری الکی که چه بخوای چه نخوای زندگی دونفرتونو درگیر میکنه