2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط نوک بینیم خیلی گوشتی بود و نه قوز داشتم ن مشکل دیگ بینمیمو نیمه فانتزی درآورد ...چون سوراخای بین ...

عکس قبل و بعد بینی رو ندارین ؟ دلیل اون ۲۵ درصد نارضایتی تون چیه؟؟

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

درد نداشتم اصلا... و برات تامپون نمیزاره و باید از قطره ای ک تو داروهات نوشته سریعا بعد عمل بریزی تو ...

مشکل تنفسی نداشتین؟ مدل بینی تونو خودتون طراحی کردین یا سپردین ب خودش؟ الان سوراخ بینی متقارنه؟

عکس قبل و بعد بینی رو ندارین ؟ دلیل اون ۲۵ درصد نارضایتی تون چیه؟؟

همه بهم میگن خیلی قلمی شده ولی من حس میکنم شایدم حس من اشتباهه نوکش یه کوچولو دیگ باید کوچیکتر میشد البته دکتر گفت از یه حدی کوچیکتر نمیشه چون سوراخای بینیم کوچیک بود خیلی... و اگ خیلی کوچیک میشد تنفس برام سخت میشد

مشکل تنفسی نداشتین؟ مدل بینی تونو خودتون طراحی کردین یا سپردین ب خودش؟ الان سوراخ بینی متقارنه؟

مشکل تنفسی ندارم ...نه سپردم ب خودش فقط گفتم تا میتونید کوچیک کنید🤣  بله سوراخا متقارنه ...

همه بهم میگن خیلی قلمی شده ولی من حس میکنم شایدم حس من اشتباهه نوکش یه کوچولو دیگ باید کوچیکتر میشد ...

اها پس ایراد ظاهری نداره

شما برای مشاوره رفتین پیششون؟ بینیتون گوشتیه یا استخونی؟؟هزینه چقد گفتن؟

من رفتم گفت حدود شصت تا ۶۵ ..بینی من نوکش گوشتیه استخوانش زیاد پهن نیس کمی انحراف دارم