2777
2789
عنوان

دیگه تموووووومههههههههههه

236 بازدید | 7 پست

دیگه تمومه!

بمیرم هم من اول عذرخواهی نمیکنم این دفعه. بزار حرف نزنه اصلا باهام. اون ناراحته؟ منم ناراحتم. تا چیزی میشه صداش رو میبره بالا فکر میکنه من بچه دو ساله ام بخوام با بالا بردن صداش بترسم.

بسه دیگه خسته شدم. بزار ازم دلخور بمونه و هی اخم و تخم بکنه. دیگه حوصله و توان ندارم. خسته شدم انقدر مثل یک دختر بچه 5 ساله کنترلم کردن. این کار رو بکن اون کار رو نکن این جا برو اون جا نرو. به لطفشون با 19 سال سن هنوز خیابونهای شهرمون رو درست بلد نیستم. به لطفشون تا حالا یک بار هم تنهایی نرفتم دو کوچه پایینتر. به لطفشون یک بار هم با همکلاسیهام نرفتم بیرون و همیشه خونه نشین بودم یا با خودشون باید میرفتم جایی.

نه مثل دخترهای دیگه خرج داشتم نه بریز و به پاش کردم. هیچ وقت خودم ازشون پول نگرفتم که برم خرید. تا حالا خودم برای خودم یک تیکه هم چیزی نگرفتم. 

کل خرج من توی تحصیل و چهار دونه لباس خلاصه میشه. 

عین راپونزل توی قلعه بزرگم کردن... 

نه خبر دارم جامعه چطوریه نه هیچی

تهش هم میگن تو چرا خودباوری و اعتماد به نفس نداری! تو چرا مضطربی تو چرا سابقه افسردگی داری تو چرا تو چرا تو چرا...

فکر کن از یک دختر 19 ساله گوشی رو بگیری تا توی یوتیوب نره...

اینستا هم که ندارم

واتساپ هم که ندارم

تمام چیزی که دارم یک تلگرام و یوتیوبه

مامانا خواهشا مامان من نباشید... 

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

خدا بهت صبر بدهخیلی سخته

دیگه دارم دیوونه میشم

خیلی ننگه در آستانه دهه 20 سالگی باشی و امسال بری دانشگاه ولی اصلا ندونی چطور توی جامعه حاضر بشی

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه دارم دیوونه میشمخیلی ننگه در آستانه دهه 20 سالگی باشی و امسال بری دانشگاه ولی اصلا ندونی چطور ت ...

کم کم رو روال میفتی نگران نباش

خداکنه یه ادم خوب قسمتت بشه ازدواج کنی از این خونه بری

کم کم رو روال میفتی نگران نباشخداکنه یه ادم خوب قسمتت بشه ازدواج کنی از این خونه بری

حاضر نیستن من رو زیر 25 سال شوهر بدن

خواستگار داشتی؟

آره رد میکنن همه رو میگن سنش کمه و راست هم میگن سنم کمه ولی تا 25 قرار نیست خواستگار راه بدن 

آره رد میکنن همه رو میگن سنش کمه و راست هم میگن سنم کمه ولی تا 25 قرار نیست خواستگار راه بدن

شاید مناسب نبودن اما اگه قسمتت باشه یه ادم خوب خودت باهاش اشنا بشی میاد خواستگاریت یه مدت نامزد میمونید