2777
2789
عنوان

بچه هایی که حس ششم دارن بیان

70 بازدید | 13 پست

من نمیدونم چرا 

واقعا نمیدونم چرااا اما از هرچیزی که میترسم و با خودم میگم نه بابا چرا باید اینطوری بشه دقیقا همون اتفاق میوفته 

دیشب موقع خواب داشتم تختم رو مرتب میکردم یلحظه اومد تو سرم که نکنه امشب یه سوسک بیاد سراغم 

صبح از خواب بیدار شدم همین اومدم گوشیمو بردارم یه سوسک زیر پتوم رد شد 😐😐

اون روز داشتم با خودم میگفتم نکنه باز مثل پارسال دقیقا تو همین ماه زلزله بیاد و دقیقا شبش زلزله اومد😐

زمستون داشتم برنامه می‌ریختم واسه شغلم که فلان کا و بکنم درآمدم بیشتر شه یا ... بعد یه لحظه از سرم گذشت نکنه مثل پارسال اسرائیل حمله کنه و الان تو جنگیم😐😐😐💔

از یه بیماری کوفتی میترسیدم و با خودم میگفتم وای نکنه من اینو بگیرم و دقیقا همونو گرفتم بی هیچ دلیلی😭

یکی به من بگه مغز من مشکل داره ؟ چمه 

به هرچیزی که شک میکنم و خودمو دلداری میدم که نه بابا چرا باید این اتفاق بیوفته دقیقا همون اتفاق گوه میوفته😐

😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حست بمن چیه.هدایت بمن برمیگرده یانه

چه ربطی داره😂 من تورو نمیشناسم که . کف بین و فالگیر که نیستم 

میگم از هرچی که میترسم و با خودم میگم نه اینجوری نمیشه دقیقا همون میشه

😉
چه ربطی داره😂 من تورو نمیشناسم که . کف بین و فالگیر که نیستم میگم از هرچی که میترسم و با خودم میگم ...

کاش ینفر بهم میگفت مغز میتونه اینهمه قدرتمند باشه؟

نکنه واقعا دنیا رو مدار انرژی میچرخه 

آخه چرا این . چرا وقتی میخوام یه اتفاقی بیوفته و میگم نه بابا اینقدر خوش شانس نیستم دقیقا خوش شانس نیستم و اون اتفاق خوب نمیوفته . چرا انقدر عجیبه . همیشه اتفاقای بد همونجوری که فکر میکنم میوفته😐😭 دیگه از دست مغزم خسته شدم 

😉