2777
2789

انقدر دلم گرفته همین امروز شوهرم از خونه پدرم به زور اورد منو ۵روز پیش رفته بودیم دوس داشتم منو بزاره برگرده بیشتر بمونم . ولی نمیزاره همیشه باخودش میبره یه هفته میمونیم برمیگرده شاید سالی یه بار فقط برم تنها یکم بیشتر بمونم . وقتی میبینم همه دورهم جمع شدن من دورم دلم پیششون گیرمیکنه همیشه با گریه برمیگردم هرچند اونجا شهرستانه ولی من شمال اومدم همه میگن خوشبحالت رفتی شمال ولی من معتقدم هیچ کس و هیچ جا و هیچ عشقی ارزش دوری نداره 😔 همین چندروز بعد مراسم مهمونی مکه یکی از فامیلا قراره باشه کلی لباس برداشته بودم برم شوهرم گف نمیتونم بمونم کار دارم باید برگردیم . بهم بگین شما چجوری کنارمیاین با دوری و غربت

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دورم از خانواده، ولی اصلا دوست ندارم برم اون سمت .

گاهی شوهرم میره چند روز میمونه ولی من باهاش نمیرم 

اگرم برم سریع حوصله م سر میره و میخوام برگردم خونه 

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .

وا فکر کردی همه فامیلات هر روز دور هم جمعن و مهمونی میگیرن؟

نه وقتایی که دورهم جمع میشن و نیستم ناراحتم مخصوصا وقتی اونجام و قراره چندروز بعد دورهمی باشه و من مجبور میشم بزگردم

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 
منم دورم ازشونهزار کیلومترسالی یبار هم بیشتز نمیرمدلم تنگ میشه اما چاره ای نیست..

چرا انقد دیر میری من دوماه یه بار باید برم