2777
2789

بستگی به هم اتاقیات داره 

اگه خوب باشن واست بهشت میشه و خوش میگذره

اگه بد باشن از جهنم بدتر میشه 

در کل تجربه جالبیه اما خیلی اذیت میشی چون خیلی ها بی فرهنگن 

اما یاد میگیری تو جامعه با همچنین آدمای زبون نفهمی سر و کله بزنی

من پریشان تر از آنم که تو زخمم بزنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بتونی با هر تیپ و اخلاق و فرهنگی کنار بیای و زیاد از خودگذشتگی نشون بدی و صبر و تحملت زیاد باشه

من خودم ادم صبوری ام ولی تو خوابگاه بعضی روزا واقعا اذیت شدم مثلا تخت بالا بودم و اتاق مثل کوره میشد تو زمستون وقتی شوفاژ رو زیاد میکردن و هرچی صحبت میکردیم تخت های پایین شوفاژ رو کم نمیکردن

یا خوراکی هام که میذاشتم تو یخچال میخوردن

دزدی هم زیاد بود

ولی خب بازم خوش گذشت انگار که با هم سن و سالای خودت زندگی میکنی و باهم فیلم میبینین درس میخونین دور هم جمع میشین عصرونه میخورین دوستاتونو دعوت میکنین اتاقتون..

ولی خب فضای شخصی خیلی کم میشه دیگه حتی تایم خوابت و اینکه برق اتاق کی خاموش بشه دست خودت نیست و باید تابع جمع باشی

بستگی به هم اتاقیات داره اگه خوب باشن واست بهشت میشه و خوش میگذرهاگه بد باشن از جهنم بدتر میشه در کل ...

میشه اتاقت رو عوض کنی نه؟

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍

باید بتونی با هر تیپ و اخلاق و فرهنگی کنار بیای و زیاد از خودگذشتگی نشون بدی و صبر و تحملت زیاد باشه ...

من مطمعنم روز اول از خوابگاه میندازنم بیرون😂😂

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍

من مطمعنم روز اول از خوابگاه میندازنم بیرون😂😂

اگه امکانش هست اتاق دو نفره یا چهار نفره بگیر 

هرچقد تعداد کمتر باشه بهتره😆 من با ۹ نفر تو یک اتاق بودم مثل سرباز خونه بود  و هروز دعوا میشد 

ولی بازم گاهی دلم تنگ میشه برای خوابگاه و دوستام 

همش خاطره میشه برات😆 زیاد سخت نگیر