بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آدمیزاد با اشتباهاتشه که آدمه وگرنه می شد فرشته ی مقرب درگاه خدا مهم اینه که بعد از هر اشتباه و دلخوری ای برگشتیم به سمت همدیگه سعی کردیم ببخشیم و جبران کنیم تا زندگی دوباره زندگی بشه
همین الان دعوای بدی کردیم بزن بزن باسیخ انقدزدمش .نشسته خونه سرکار نمیره سه ماهه اجاره خونمون عقب افتاده کلی از مغازه هاوسایل خریده به سنگ هم بدهکاره زنگ زدم مامانم گفتم بیاین تکلیفم روشن کنین میگه ماچکاری ازدستمون برمیاددوتابچه دارین همدیگه رود رک کنین .حالاموقع دعوا خداروشکربچه هام خونه مامانم بودن
به رحمانیت خدا ایمان دارم میدونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶