2777
2789
عنوان

مشکوک بودن نامزدم

327 بازدید | 24 پست

سلام روزهمگی بخیر

من سه ساله با یه آقایی نامزدم و خانواده هامون در جریان رابطمون هستن من چندین بار رفتار های اشتباهی ازش دیدم ک با بقیه خانوما راحت صحبت میکرده و میخندیده یا اینکه سرکارش بره کنار همکار زنش بشینه وقتی مغازه اونقد بزرگه از نظرش عیبی نداره من بااینکه خودم دانشجو ام ولی هیچ وقت به خودم اجازه ندادم با هیچ آقایی راحت صحبت کنم

ایشون پارسال یه همکار زن اومد که به شدت پررو بود و خیلی باهم راحت صحبت میکردن و غیررسمی بعد از اینکه چتاشونو دیدم باهاش دعوام شد و گفتم درست رفتار کن با همکار زنت.الان یه مدتیه ک یه دختر فرستادن در مغازه و باهم فروشندگی میکنن بهش گفتم بااین یکی رسمی صحبت کن عین محیط کار و دلیلی نداره باهاش بخندی یا راحت باشی خیلی و ازش هی سوال  پرسیدم ک پای قولات موندی یا نه و فقط گفت چیزی تغییر نکرده

امروز بهم گف من اگ بخوام کاری کنم تو نمیفهمی پس الکی انقد ازم سوال نپرس و اعصابمو بهم نریز

من واقعا اعتمادم از بین رفته نمیدونم باید چیکار کنم😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاوره عزیزم

با نظر شخصی افراد عادی میخوای چیکار کنی. کلا فقط میتونم بهت بگم اعتماد ساختنیه. و نامزدت نه تنها اعتماد را نساخته بلکه برات خرابش هم کرده. معلومه که الان همچین حسی پیدا میکنی

تمومش کن خودتو راحت کن به افسرده شدن و ضربه خوردنش نمی ارزه

همین الانشم افسردگی گرفتم از کاراش نمیدونم چجوری ازش جدا شم برام خیلی سخته و من از نوزده سالگیم باهاش بودم و الان بیست و دوسالمه و اولین کسی هست ک بهش اجازه دادم وارد زندگیم شه و از جدایی میترسم

خیلی تر تمیز برین بهش بعدم بیخیال این از الان اینه بعد عقد ک خیالش راحت میشه ببین چ‌کارا نمیکنه

خیلی دلم میخواد جدا شم ولی حس میکنم قدرتش رو ندارم بااینکه واقعا آدم مزخرفیه همه هم میگن

مشاوره عزیزمبا نظر شخصی افراد عادی میخوای چیکار کنی. کلا فقط میتونم بهت بگم اعتماد ساختنیه. و نامزدت ...

هرچقد بهش گفتم بریم مشاوره بحث رو همیشه عوض کرده

ب بعدش$فکرکن تواونجوری این اینجوری عوضم نمیشه خدارم شکرکن عقدنیستی

آره و واقعا لیاقتم رو نداره خودشم میدونه خیلی ازش بهترم و یکسالع ک دارم اذیت میشم و میخوام جدا شم ولی اصن وقتی میبینمش یا میدونه میخوام جدا شم جور دیگ ای رفتار میکنه