2777
2789

نمیخواهم نصیحت بشم واقعا الان وقت بارداریم نبود دخترم هنوز سه سالو نیم هستش زوده خودمم نمی‌خوام

دعا کنید فردا تست بدم حامله نباشم

آخ حستو درک میکنم منم ناخواسته باردار شدم خداروشکر ک هست ولی خیلی سخته بود مخصوصا اینکه همه میگفتن مگه میشه حواست نبوده باشه

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان‌شاءالله هرچی براتون خوبه پیش بیاد

اگرم باردار بودی چیزی بدی نگو صداتو می‌شنوه و احساست رو درک میکنه از الان بهش حس نا کافی بودن نده وقتی بیاد جامعه خواه ناخواه طردش میکنه

و مثلا ب این فکرکن هزاران نفر بدون ازدواج لچه‌دار میشن و زجر میکشن اما شما خداراشکر متاهلی و فاصله سنی بچه‌هانم کم میشه❤

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

عزیزم دختر من دو سالشه سه ماه دیگه بچه دومم به دنیا میاد انشاالله

چرا ناراحتی با هم همبازی میشن پوست میشن

فقط باید حواست باشه برای اولی کم نزاری و محبتشو کم نکنی

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

چه خوبه که اینقدر شعور بالایی داری و نیازی نیست که بقیه چیزی بگن 

امیدوارم هرچی ک میخوای بشه

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

بچه باید بیاری چه الان چه ده سال دیگه

شاید نمی‌خواست کلا بیاره همون یکی رو داشته باشه 

بایدی در کار نیست 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

صبور باش عزیزم ،انشالله همونطور که میخوای باشه...

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...