2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من جدا شدم با دوتا بچه خیلی سخت بود ولی الان عادت کردم با شرایط اینم بگم ۲۴سالمع بچه ها با پدرشونن ب ...

پشیمون نباش این ی حس طبیعیه ،سنت کمه خودتو سرگرم کن کلی کار هس ک باید انجام بدی

من چند سال پیش جدا شدم و الان از زندگیم خیلی راضی ام باشگاه میرم سر کار میرم ارامش دارم کلا

افرین موفق باشی

منم سرکار میرم ، میخوام ادامه تحصیل بدم و درسمو بخونم و باشگاهی ب برنامم اضافه کنم

اگه تازه جدا شدی یادت نگه دار وارد رابطه نشی 

اول خودتو و روح زخمیتو ترمیم کن بعد دنبال پارتنر امن باش 

وقتی که یه اهو زخمی میشه کلی کفتار دورشو پر میکنن که بخورنش 

دنبال روح خودت باش و هر کاری کن حالت بهترشه 

سفر برو 

ورزش کن مثل سوارکاری و کوه نوردی و شنا 

دنبال کارای هنری موسیقی ام بری خوبه

سعی کن چندتا دوست خوب پیدا کنی باهم خوش بگذرونید

اگه تازه جدا شدی یادت نگه دار وارد رابطه نشی اول خودتو و روح زخمیتو ترمیم کن بعد دنبال پارتنر امن با ...

ن اصلا دنبال رابطه نخواهم رف چون روحم بشدت آسیب دیده ، درواقع اون آدم دیونه گرد حوصله فرد جدید ندارم...

ی وقتایی حال بدی رو تجربه میکنم ک فک کنم طبیعیه و واسه همه هس 

فعلا ک سرکارم میرم و شروع به درس‌خواندن کردم ، خانوادمم وضع مالی خوبی دارن کنارمن  ایشالله اتفاقات اخیر تموم شه ی مسافرت میرم و اون آدم گندو از زندگیم پرت میکنم بیرون

یه نکته هم بگم کتاب بخون کتاب خوب کمکت میکنه تکه ای از کل منسجم کتاب خوبیه حتما بخونش

باشه عزیزم مرسی از راهنماییت ،حتما میخونم

ماها ک اول راه جداییم به کمک شماها نیاز داریم ممنونم ک راهنمایی کردی

ن اصلا دنبال رابطه نخواهم رف چون روحم بشدت آسیب دیده ، درواقع اون آدم دیونه گرد حوصله فرد جدید ندارم ...

افرین 

سعی کن هر چیزی که دلت میخواست انجام بدی ولی با وجود ایشون نمیتونستی بری دنبالش و براش تلاش کنی