2777
2789
عنوان

بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 30 پست

منم مثل تو بودم خودم کات کردم خودمم پشیمون شدم و بهش پیام دادم ولی جواب نداد و من موندم و کلی عذاب وجدان که چرا به این احمق پیام دادم مگه چه آپشنی داشت جز اینکه بهم احساس ناکافی بودن میداد

🫀🖇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل تو بودم خودم کات کردم خودمم پشیمون شدم و بهش پیام دادم ولی جواب نداد و من موندم و کلی عذاب و ...

اینم منو خیلی اذیت کرد هست تایپیکام 

ولی من واقعا فک نمی‌کردم تموم شه 

اصلا چطور تونست انقد زود جامو پر کنه من هرکی نزدیکم میشد حتی سعیم میکنم حداقل ارتباط برقرار کنم ولی سر یروز بلاک میکنم

ولی اون فکر کنم رفته تو رابطه

ولش کن با اون بهم بزنه برمیگرده ولی تو هرچقد بری دنبالش اومدنش دیرتر میشه

من بر اساس تجربه بهت میگم و حال الانت درک میکنم که دلت میخاد باز خوب بشه ولی اوضاع اینجوری بدتر میشه و خودت قلبت خیلی میکشنه آروم باش آنفالوش کن همه چیزشو پاک کن فاصله بگیر

نمیتونم کنار بیام اصلا هرچقدر میگذره بدتر میشه

باور کن اگه باهاشم باشی فردا آسیب بزرگ تری بهت میزنه

حذفش کنه بره،تو به آدمی که آرامشتو ازت میگیره چه احتیاجی داری!

...

منم مثل تو بودم خودم کات کردم خودمم پشیمون شدم و بهش پیام دادم ولی جواب نداد و من موندم و کلی عذاب و ...

دقیقا مثل من خودم ک الان برگشتم انقد خودشو میگیره برام و سرده خیلی پشیمونم از پیام دادن

اینم منو خیلی اذیت کرد هست تایپیکام ولی من واقعا فک نمی‌کردم تموم شه اصلا چطور تونست انقد زود جامو پ ...

خب اشتباه میکنی عزیزم به خودت و زندگیت فرصت بده بذار آدمای جدید وارد زندگیت بشن. نه یکی که اذیتت میکنه و تو رو به جایی میرسونه که از زندگیت حدفش کنی

🫀🖇

باور کن اگه باهاشم باشی فردا آسیب بزرگ تری بهت میزنهحذفش کنه بره،تو به آدمی که آرامشتو ازت میگیره چه ...

نمیدونم دیگه چیکار کنم می‌دونم اشتباهه ولی بازم دلم میخاد آشتی کنیم

دقیقا مثل من خودم ک الان برگشتم انقد خودشو میگیره برام و سرده خیلی پشیمونم از پیام دادن

بنظرم کات کن و برو دنبال زندگیت اون اگه از برگشتنت خوشحال بود الان اینطوری رفتار نمی‌کرد عزیزدلم

🫀🖇

بنظرم کات کن و برو دنبال زندگیت اون اگه از برگشتنت خوشحال بود الان اینطوری رفتار نمی‌کرد عزیزدلم

اره قیدشو زدم ولی دیگ حتی باهاش دعوا هم نمیخام کنم میخام بزارم همینجوری ک هست دور شم ازش و احساساتم خاموش شن که تقصیر اون بیفته

اره قیدشو زدم ولی دیگ حتی باهاش دعوا هم نمیخام کنم میخام بزارم همینجوری ک هست دور شم ازش و احساساتم ...

اینجوری فقط خودتو اذیت میکنی اصلا چرا دنبال اینی این وسط یکی رو مقصر کنی؟

🫀🖇

اینجوری فقط خودتو اذیت میکنی اصلا چرا دنبال اینی این وسط یکی رو مقصر کنی؟

چون وقتی خودم میرم میگم تقصیر من بوده اونم میگ مقصر تو بودی تو رفتی و وقتی خودم میرم خیلی بهش فکر میکنم بی قرار میشم ولی وقتی همینجوری باشش کم کم میره از دلم تا کلا نباشش من اینطوریم